Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2581 artikelen gevonden. Artikel 96 tot 100
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 5 december 2016

Het is tijd voor goud om terug te blinken

Financiële markten staan erom bekend om beleggers op het verkeerde been te zetten. Afgelopen zomer botste de GOUDPRIJS op een langetermijnweerstand op het moment dat het sentiment ontzettend positief was. Hét signaal voor een correctie. Nu staan we net voor het tegenovergesteld, tijd voor een heropleving?

Na de beste eerste 6 maanden in 30 jaar waren beleggers euforisch over goud op het moment dat er zich een technische weerstand aanbood. Een gezonde correctie was dus nodig om de GOUDPRIJS later opnieuw boven deze weerstand te duwen. Die correctie lijkt nu bijna ten einde.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: maandag 5 december 2016

Deutsche Bank treft schikking van $60 miljoen voor manipulatie GOUDPRIJS

Deutsche Bank treft een schikking van $60 miljoen voor het manipuleren van de GOUDPRIJS, zo schrijft Reuters. De bank werd schuldig bevonden aan het manipuleren van de dagelijkse GOUDPRIJS fixing, waardoor handelaren op oneerlijke wijze benadeeld werden. In oktober trof Deutsche Bank ook al een schikking van $38 miljoen voor het manipuleren van de zilverprijs.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 5 december 2016

Goud niet aan te slepen door referendum Italie

Het Italiaanse referendum en de daling van de GOUDPRIJS zorgen voor extra drukte in de goudhandel. Bij goudhandelaren als Goudstandaard en Hollandgold kwamen er het afgelopen weekend aanzienlijk meer bestellingen binnen dan normaal. “De drukte is vergelijkbaar met de Amerikaanse presidentsverkiezingen van een maand geleden en het Brexit referendum van afgelopen zomer”, zo verklaarde Menno Brandsma van Hollandgold tegenover Marketupdate.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 3 december 2016

Het ergste moet mogelijk nog komen voor goud

2 van ’s werelds top analisten zien nog een moeilijk jaar voor de GOUDPRIJS in 2017. De stijgende rentevoeten en de sterke Amerikaanse dollar zullen er echter voor zorgen dat de prijs van het gele edelmetaal nog verder kan zakken dan nu al het geval is.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 2 december 2016

GOUDPRIJS in China stijgt door importbeperking

In China is de premie op goud de afgelopen week gestegen tot $46 per troy ounce, het hoogste niveau sinds januari 2014. De lokale GOUDPRIJS stijgt als gevolg van een importquotum, waardoor banken minder edelmetaal kunnen importeren dan ze eigenlijk zouden willen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$