Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 951 tot 955
Bron: Goldrepublic.nl
Geplaatst: zaterdag 2 augustus 2014

Laag, lager, laagst?

Voor goud wederom minder goed nieuws deze week. Van de stijging in de GOUDPRIJS op 10 juli, door spanningen in Oekraïne, is weinig meer over. Goud futures daalden gistermiddag tijdens de belangrijke meetings in VS en Europa. Europa is begonnen met een enorme waslijst aan sancties richting Rusland. En in de VS geloven de mensen nog steeds in herstel van de Amerikaanse economie waarbij de stijging in het aantal banen vandaag ook niet ten goede kwam van de GOUDPRIJS.

[...]

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 1 augustus 2014

Vraag naar goud in China in tweede kwartaal gedaald

Voor het eerst in acht jaar tijd is de vraag naar gouden juwelen in China gedaald. De daling ten opzichte van hetzelfde kwartaal van vorig jaar is niet verwonderlijk, aangezien de vraag naar fysiek goud toen explodeerde als gevolg van de dalende GOUDPRIJS. Dit jaar zijn Chinezen wat terughoudender met het kopen van goud, omdat de prijs weer wat is opgelopen en omdat de yuan wat verzwakt is.

Bron:
Geplaatst: vrijdag 1 augustus 2014

GOUDPRIJS stijgt naar recordniveau in Argentinië

In een jaar tijd is de waarde van de Argentijnse peso bijna gehalveerd ten opzichte van de dollar, waardoor het land in grote problemen is gekomen. Deze week slaagde de regering van Argentinië er niet in de rente te betalen over $13 miljard aan dollarleningen, waarmee het land officieel in ‘default’ is gegaan.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 1 augustus 2014

GOUDPRIJS stijgt naar recordniveau in Argentinië

In dollars is de GOUDPRIJS vanaf het recordniveau van 2011 met meer dan 30% gedaald, maar in Argentinie ziet men de GOUDPRIJS alleen maar stijgen. Uitgedrukt in pesos steeg de GOUDPRIJS dit jaar al met ongeveer 40%. Goud beschermt tegen de waardedaling van valuta.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 1 augustus 2014

Specialist voorspelt bodem GOUDPRIJS in september 2015 – onder $ 1.000

Iedere opstoot van de GOUDPRIJS doet het vertrouwen toenemen dat men de berenmarkt definitief achter zich kan laten. Goudkevers verkopen alles en zetten terug alles in op goud, zegt Armstrong Economics. Maar tot op heden zorgde iedere opstoot voor een teleurstelling en daalde de prijs opnieuw. Doordat goud de maand juni de weerstand van $1.330 – $ 1.350 niet kon doorbreken, blijft de dalende lange termijntrend intact.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$