EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
62
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 966 tot 970 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: zaterdag 30 augustus 2014

De Dollar kan de GOUDPRIJS door het dak jagen

De GOUDPRIJS heeft zich in 2014 met z’n ups en downs gedragen. Per saldo was de eerste helft van dit jaar een maat voor niets en dit ondanks een veel belovende start. Maar hardlopers zijn vaak doodlopers en dat was met het goud ditmaal niet anders. Per saldo heeft het goud dit jaar nog niet gedaan wat er van verwacht werd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

Dit zullen de goud bulls graag zien …

Geduld is een goede deugd en wordt vaak beloond op de beurs. Echte believers in goud moeten al lange tijd geduld hebben, maar dit kan binnenkort beloond worden. De vorige keer bij dit signaal steeg de GOUDPRIJS zelfs 80 %.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

Hier moet je op wachten vooraleer goud weer gaat stijgen

De GOUDPRIJS ligt er wat belabberd bij. Af en toe een kleine opstoot naar boven om daarna weer over gegeven te worden aan de beren waarna het stand houdt op technische weerstanden. Men kan hieruit besluiten dat de GOUDPRIJS meer handelt op technische niveaus dan door andere zaken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

Dit advies kan belangrijke gevolgen hebben voor de GOUDPRIJS

Het huidige systeem van de Federal Reserve om de rijken rijker te maken en zo de economie te stimuleren werkt niet meer. De armen worden armer, de rijken rijker en de middenklasse wordt dood geknepen. Dit is geen houdbaar recept. Een aanbeveling van een invloedrijk orgaan, kan het beleid van de Fed omgooien en dit kan grote gevolgen hebben op de GOUDPRIJS, aldus Gold Stock Bull.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 augustus 2014

Centrale banken Rusland en Kazachstan kopen goud

Rusland en Kazachstan hebben in juli opnieuw goud aan hun reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van het IMF. Ondanks het feit dat de GOUDPRIJS vrij stabiel is blijven de centrale banken van deze landen structureel goud kopen als diversificatie van hun reserves. De centrale bank van Rusland kocht 340.000 troy ounce van het gele metaal en heeft inmiddels een totale goudreserve van 35,5 miljoen troy ounce (ongeveer 1.140 ton) opgebouwd, zo schrijft de Wall Street Journal.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs