EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
76
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
45
kliks
32
kliks
Bron: Biflatie.nl
28
kliks
26
kliks
Bron: Investing.com
24
kliks
Bron: GoldRepublic
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2019

Het komende decennium is in het voordeel van de GOUDPRIJS

Op dit moment wordt er hoofdzakelijk gesproken over de geweldige prestatie van de aandelenmarkten dit jaar. Een groot deel van de media geeft vandaag de dag geen enkele aandacht meer aan de bewegingen binnen de goudmarkt. Toch weet de GOUDPRIJS tot nu toe dit jaar beter te presteren dan heel wat beurzen. En ook het aankomende decennium ziet er fantastisch uit voor het gele edelmetaal.

De GOUDPRIJS noteert op dit moment ruim 10% hoger dan de slotstand van 2018. Gezien de geweldige prestatie van de meeste aandelenmarkten is de prestatie bij de GOUDPRIJS wel bijzonder te noemen. Over het algemeen weet de GOUDPRIJS namelijk juist goede zaken te doen indien de beurzen onder druk staan. Toch is daar op dit moment geen sprake van.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2019

Goudvoorraad Rusland stijgt naar $100 miljard

De waarde van de goudreserve van Rusland kwam in juni voor het eerst uit op meer dan $100 miljard, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de Russische centrale bank. De waarde van de goudvoorraad steeg niet alleen door de aankoop van 18,66 ton goud in de maand juni, maar ook door de stijging van de GOUDPRIJS.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2019

Zilver was in vergelijking met aandelen slechts één keer eerder zo goedkoop

De zilverprijs wist tijdens de afgelopen week goede zaken te doen. Voor het eerst sinds tijden wist zilver een betere prestatie af te leveren dan goud. En dat was ook wel hard nodig, want de GOUDPRIJS is de afgelopen tijd behoorlijk uitgelopen op de zilverprijs. Zilver lijkt op dit moment zwaar ondergewaardeerd te zijn. Helemaal in vergelijking met aandelen.

De zilverprijs wist tijdens de afgelopen handelsweek met enkele procenten in waarde te stijgen. En daarmee wist de zilvermarkt goede zaken te doen. Toch weten de meeste zilvermijnaandelen dit jaar nog wel altijd minder goed te presteren dan de meeste goudmijnaandelen. En dat is ook niet verwonderlijk, want de GOUDPRIJS wist tijdens de afgelopen weken hoofdzakelijk de aandacht naar zich toe te trekken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2019

Is zilver aantrekkelijker dan goud?

De GOUDPRIJS heeft tijdens de afgelopen maanden een betere prestatie afgeleverd dan de zilverprijs. Terwijl de zilverprijs nog aanzienlijk onder het hoogtepunt van 2016 beweegt, noteert de GOUDPRIJS al fors boven het hoogtepunt uit 2016. Maar, misschien is dit daarom wel het ideale moment om zilver boven goud te verkiezen.

De zilverprijs kende vorige week een fantastische handelsweek. Op weekbasis gemeten wist het kleine broertje van goud met meer dan 6% in waarde te stijgen. En dat kwam voor veel beleggers als een verrassing. De zilverprijs heeft zich namelijk tijdens de afgelopen maanden niet van haar beste kant laten zien. Die tijd kan echter inmiddels achter de rug liggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 juli 2019

Zijn de goudstieren toe aan een rustpauze?

De GOUDPRIJS leek tijdens de laatste handelsdag van de week opnieuw goede zaken te doen. Toch sloot het gele edelmetaal uiteindelijk de dag in het rood af. En ondanks het feit dat de GOUDPRIJS onlangs opwaarts wist uit te breken, lijkt op dit moment een oude weerstand roet in het eten te gooien. Goudbeleggers doen er verstandig aan om deze weerstand nauwlettend in de gaten te houden.

De GOUDPRIJS is dit jaar uitstekend uit de startblokken gekomen. Aan het einde van 2018 wist het gele edelmetaal een (hogere) bodem neer te zetten en sinds dat moment is alles erg snel gegaan. Zo weet de GOUDPRIJS het op dit moment bijvoorbeeld beter te doen dan Wall Street. Tijdens de afgelopen weken is het echter allemaal wel heel hard gegaan en daardoor lijkt een ‘gezonde’ terugval logisch te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs