EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: vrijdag 24 april 2020

Grafiek: Dit belangrijke goudmijnaandeel is uitgebroken

De GOUDPRIJS zit al sinds de zomer van 2018 in de lift. Aanvankelijk wist de GOUDPRIJS weinig te profiteren van de coronaonrust. Tijdens de afgelopen weken zijn de goudstieren echter teruggekeerd op het speelveld. En ook de goudmarkt lijkt de opwaartse trend nu te pakken te hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 april 2020

GOUDPRIJS breekt door de recordkaap van 1.600 euro

Economie De prijs van goud uitgedrukt in euro heeft donderdag een nieuw record bereikt. Voor het eerst ging de prijs van een ‘troy ounce’ (31,1 gram) over de kaap van 1.600 euro. Intussen noteert goud aan 1.603 euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 april 2020

GOUDPRIJS wist in deze valuta’s gemeten al te stijgen naar nieuwe records

De GOUDPRIJS zit sinds de zomer van 2018 al flink in de lift. Tot voor kort wist het gele edelmetaal weinig te profiteren van de onrust die er op de financiële markten te vinden was. Tijdens de afgelopen drie weken is dat beeld echter compleet veranderd. Op maandbasis gemeten noteert de GOUDPRIJS fors hoger. En in verschillende valuta’s gemeten is er zelfs sprake van een nieuwe recordkoers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

Nu investeren in goud? Financieel expert legt uit waarom je voorzichtig moet zijn

De GOUDPRIJS brak deze week een record, of in elk geval omgerekend naar euro’s. Op de beurs van Londen werd voor een ons goud (31,1 gram) 1.580 euro neergeteld. Maar ook in dollars, de munt waarin goud wordt verhandeld, staat de GOUDPRIJS op het hoogste niveau in zeven jaar. Daarmee lijkt het edelmetaal zijn reputatie als veilige haven waar te maken. Dan tóch.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

ABN AMRO verwacht hogere GOUDPRIJS

De ABN AMRO heeft haar koersdoel voor goud naar boven bijgesteld. Ook verwacht de bank dat de premie op munten en baren voorlopig hoog zal blijven door een toegenomen belangstelling voor fysiek edelmetaal. In een nieuwe update schrijft analiste Georgette Boele dat het vooruitzicht voor goud om verschillende redenen is verbeterd.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs