Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2594 artikelen gevonden. Artikel 1011 tot 1015
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 juni 2014

GOUDPRIJS lager – maar wat doet China

Nadat de GOUDPRIJS een tijdje geleden een nieuwe tik te verwerken kreeg, lijkt het een nieuwe steun gevonden te hebben rond $ 1.250. De analistenverwachtingen schieten dan ook weer alle richtingen uit van $ 1.000 tot $ 2.000. De GOUDPRIJS daalde onder andere door de zogezegde lagere vraag naar goud uit China. Dit is echter een kwestie van perceptie, maar wat wel vast staat is dat China een belangrijke rol zal blijven spelen over de GOUDPRIJS.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 9 juni 2014

Stijging GOUDPRIJS als deze weerstand wordt gebroken

Met het goud wil het nog altijd niet zo goed lukken. In april kregen we weer eens een mini flash crash waarbij de goudhandel moest stopgezet worden, in de laatste week van mei nog eentje. Het aantal verkooporders op de futuresmarkt was telkens zo groot dat er onvoldoende kopers als tegenpartij gevonden konden worden. Met het gekende gevolg.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 8 juni 2014

Goud en zilver report (Week 23)

De GOUDPRIJS steeg de afgelopen week met 0,2%, terwijl de zilverprijs met ongeveer 1% omhoog ging. De volatiliteit was gedurende de week relatief laag, met uitzondering van donderdag. De ECB maakte toen bekend de rente te verlagen. Dit zorgde voor een tijdelijke spike in edelmetalen en een korte dip in de wisselkoers van de euro.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 7 juni 2014

Dit is de reden waarom de GOUDPRIJS ineens kan stijgen

John Stephenson, beheerder van First Asset Investment Management Inc. in Toronto, ziet op economische gronden geen redenen om te investeren in de GOUDPRIJS, wel integendeel. In de huidige omstandigheden, met de nadruk op ‘huidige’, lijkt het verstandiger om goud te verkopen dan om goud te kopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 7 juni 2014

Het goud wordt massaal gedumpt

De GOUDPRIJS kreeg vorige week een aantal flinke tikken te verduren. De GOUDPRIJS sloot uiteindelijk ruim 3 procent lager. De voorbijgaande weken bleef de GOUDPRIJS vooral stil liggen, maar daar kwam dus afgelopen week een einde aan. Fundamenteel gezien was deze daling niet te verwachten. We ontvingen immers de laatste weken een aantal goede berichten over de goudverkopen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$