Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 1026 tot 1030
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 20 juni 2014

Beginnen de edelmetalen aan een nieuwe stierenmarkt ?

Meester technisch analist Peter L. Brandt ziet de edelmetalen in een duidelijke bodemvorming die het begin kunnen inluiden van een nieuwe stierenmarkt. De bodempatronen zijn nog niet volledig voltooid, maar met de forse stijging van gisteren neemt de kans fors toe.

Goud is bezig met een duidelijk hoofd-en-schouder formatie waarbij het nu bouwt aan de rechter schouder. De GOUDPRIJS moet daarvoor wel boven $ 1.400 sluiten op weekbasis om het patroon af te ronden. Dit zou dan een duidelijk signaal zijn dat de nieuwe stierenmarkt van start is gegaan. $ 2.400 per ounce wordt dan het volgende doel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 20 juni 2014

Goud kan 30 % stijgen – Goudmijnaandelen 60 %

Gisteren zagen we de omgekeerde wereld op de goudmarkt. In plaats van dat er een groot marktorder de prijs naar beneden drukt, drukte een groot marktorder de prijs naar boven. Frank Holmes van U.S. Global Investors ziet nog een opwaarts potentieel voor de GOUDPRIJS van 30 % waardoor de goudmijnen gemakkelijk 60 % kunnen stijgen de komende maanden.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: vrijdag 20 juni 2014

Stijging GOUDPRIJS doet Goudmijnen blinken

Beleggen in Goudmijnen blijkt in 2014 zeer rendabel. De koers van de goudmijnen is afhankelijk van met name de ontwikkelingen in de GOUDPRIJS. Wanneer de GOUDPRIJS met 5% stijgt dan boeken de grootste goudmijnaandelen een winst van ongeveer 10%. Bij een daling van de GOUDPRIJS geldt eenzelfde ratio. Sinds de daling van de GOUDPRIJS vanaf 2011 zijn de koersen van de goudmijnaandelen enorm hard gedaald. Maar in 2014 hebben de mijnaandelen het bijzonder goed gedaan.

Bron: TOV-Hazel
Geplaatst: vrijdag 20 juni 2014

De GOUDPRIJS: wat u ervan zou moeten weten

Om de GOUDPRIJS en de bewegingen van de GOUDPRIJS te kunnen verklaren volgt hierbij een uiteenzetting van historische feiten en gebeurtenissen. Deze zijn in het verleden zeker van belang geweest bij de totstandkoming van de verschillende koersbewegingen die de GOUDPRIJS heeft gemaakt.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 20 juni 2014

Waarom goud deel moet uitmaken van iedere portefeuille

Goud is een van de moeilijkste activa om te waarderen. En toch is iedereen erbij gebaat om een deel van zijn vermogen te beleggen in goud. De GOUDPRIJS kan zeker in deze tijden rare sprongen maken en onvoorspelbaar reageren op nieuws. Maar goud dient als indekking voor verschillende aspecten en biedt een zekerheid in je portefeuille.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$