Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 1036 tot 1040
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 7 juni 2014

Het goud wordt massaal gedumpt

De GOUDPRIJS kreeg vorige week een aantal flinke tikken te verduren. De GOUDPRIJS sloot uiteindelijk ruim 3 procent lager. De voorbijgaande weken bleef de GOUDPRIJS vooral stil liggen, maar daar kwam dus afgelopen week een einde aan. Fundamenteel gezien was deze daling niet te verwachten. We ontvingen immers de laatste weken een aantal goede berichten over de goudverkopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 juni 2014

10 redenen voor een zomerrally van de GOUDPRIJS

Het klinkt ongeloofwaardig, maar de GOUDPRIJS zou deze zomer wel eens een sterke rally kunnen neerzetten. Het negatieve sentiment rond goud neemt door de recente koersdaling weer grote proporties aan, maar op de financiële markten gaat het dikwijls naar de andere kant dan de verwachtingen. SilverDoctors ziet dan ook tien redenen waarom we een rally kunnen krijgen van de GOUDPRIJS deze zomer:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 6 juni 2014

Weinig mensen geloven in de toekomst van de goudmarkt

Wat zal de GOUDPRIJS in de komende maanden doen? Waar zal de GOUDPRIJS op het einde van dit jaar staan? Twee makkelijke vragen waarop het echter buitengewoon moeilijk is om een antwoord te formuleren. Het goud heeft zich in de afgelopen maanden vaak als een jo-jo gedragen. Op en neer, en neer.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 juni 2014

GOUDPRIJS goedkoopst ten opzichte van aandelen sinds 2008

De GOUDPRIJS heeft het niet onder de markt in het tweede kwartaal van 2014. Vorige week moest de GOUDPRIJS al 3 % prijs geven en in het begin van de week werd deze trend verder gezet. De GOUDPRIJS boekte 7 verlieslatende handelssessies op rij. Dankzij het sterke eerste kwartaal blijft de GOUDPRIJS nog wel op positief terrein.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 juni 2014

Manipulatie van de GOUDPRIJS is doodnormaal

Wie zonder problemen geld kan toveren uit het niets, kan ook zonder problemen posities innemen op de markten. De GOUDPRIJS is een barometer voor de gezondheid van het financiële systeem. Als het systeem ziek is, prefereert men goud omdat goud altijd op een of andere manier terugkeert naar het monetaire systeem. Maar in de wereld van fiat geld, is het gemakkelijk om de symptomen van een ziek systeem te maskeren. Manipulatie van de GOUDPRIJS is dan ook dood normaal, aldus MarketUpdate.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$