Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2594 artikelen gevonden. Artikel 106 tot 110
Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 12 december 2016

Goudimporteur India blokkeert rekeningen van goudhandelaren

De grootste importeur van goud in India, de Axis Bank, heeft de levering van goud aan een aantal van haar klanten gestaakt. De bank neemt deze maatregel nadat twee medewerkers gearresteerd werden op verdenking van witwassen. De bank zou goud geleverd hebben aan handelaren en juweliers, die op hun beurt zwart geld accepteerden in ruil voor het edelmetaal. Daarbij werden premies tot 50% boven de GOUDPRIJS betaald om de ‘besmette’ bankbiljetten om te wisselen voor goud.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 6 december 2016

GOUDPRIJS naar $1300 in 2017

Volgens een van de grootste banken in Duitsland zal goud komend jaar naar de $1300 per oz stijgen. Zilver zal het volgens de analisten veel....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 december 2016

Investeren in Wall Street of in goud?

De GOUDPRIJS kende tijdens de eerste maanden van dit beursjaar een ‘goudenstart’. Na een lange tijd van prijsdalingen keerde het optimisme over de goudmarkt aan het begin van dit jaar weer terug. Maar, de GOUDPRIJS heeft het sinds de zomer niet bepaald gemakkelijk gehad.

Er zijn genoeg beleggers die zich op dit moment afvragen of ze moeten investeren in de aandelenmarkten of in de goudmarkt. Uiteraard dient te allen tijde het kaf van het koren gescheiden te worden, omdat in beide segmenten rotte appels te vinden zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 5 december 2016

Het is tijd voor goud om terug te blinken

Financiële markten staan erom bekend om beleggers op het verkeerde been te zetten. Afgelopen zomer botste de GOUDPRIJS op een langetermijnweerstand op het moment dat het sentiment ontzettend positief was. Hét signaal voor een correctie. Nu staan we net voor het tegenovergesteld, tijd voor een heropleving?

Na de beste eerste 6 maanden in 30 jaar waren beleggers euforisch over goud op het moment dat er zich een technische weerstand aanbood. Een gezonde correctie was dus nodig om de GOUDPRIJS later opnieuw boven deze weerstand te duwen. Die correctie lijkt nu bijna ten einde.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: maandag 5 december 2016

Deutsche Bank treft schikking van $60 miljoen voor manipulatie GOUDPRIJS

Deutsche Bank treft een schikking van $60 miljoen voor het manipuleren van de GOUDPRIJS, zo schrijft Reuters. De bank werd schuldig bevonden aan het manipuleren van de dagelijkse GOUDPRIJS fixing, waardoor handelaren op oneerlijke wijze benadeeld werden. In oktober trof Deutsche Bank ook al een schikking van $38 miljoen voor het manipuleren van de zilverprijs.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$