Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 106 tot 110
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 januari 2017

Beleggers verliezen het vertrouwen in goud

De GOUDPRIJS heeft er een bewogen beursjaar opzitten. In het jaar 2016 wist het gele edelmetaal tijdens de eerste maanden van het jaar flink in waarde te stijgen en het edelmetaal was zelfs even het best presterende product binnen de financiƫle markten.

Sinds de zomer zijn de rollen echter omgedraaid. De GOUDPRIJS zit sinds augustus in een dalende trend en steeds meer beleggers beginnen hun vertrouwen in het edelmetaal te verliezen. Per saldo wist de GOUDPRIJS in 2016 in waarde te stijgen, maar gezien de winsten die er in de zomer nog op de borden stonden, is dat slechts een schrale troost.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 11 januari 2017

Grootste Goud ETF groeide 179 ton in 2016

De grootste goud ETF zag een instroom van 179 ton goud aan nieuwe beleggingen. Er was een sterke correlatie tussen de GOUDPRIJS en het aantal participaties. Maar beleggers verkochten in de laatste....

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 7 januari 2017

GOUDPRIJS stijgt naar hoogste punt in 6 weken

De GOUDPRIJS is gestegen naar het hoogste punt in 6 weken tijd. Volgens analist......

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 5 januari 2017

Is dit slechts een correctie voor de GOUDPRIJS?

Sinds de zomer van 2016 hebben de goudbeleggers uit een ander vaatje moeten tappen. De GOUDPRIJS is namelijk sinds die tijd van richting veranderd en dat wist te zorgen voor hernieuwd pessimisme over de toekomst van het gele edelmetaal.

Zo lieten diverse zakenbanken de afgelopen tijd weten dat ze geen enkel heil zien in het edelmetaal. Sterker nog, de GOUDPRIJS zou de komende tijd volgens diverse analisten met nog tientallen procenten in waarde kunnen gaan dalen!

Deze grafiek van de GOUDPRIJS verdient de nodige aandacht

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 januari 2017

Dit kan zorgen voor een hogere GOUDPRIJS in 2017

De goudsector heeft er een bewogen beursjaar opzitten. Tijdens het eerste halfjaar van 2016 wist de GOUDPRIJS flink in waarde te stijgen, maar daarna wist het opnieuw in een dalende trend te belanden. De afgelopen weken is de GOUDPRIJS hard in waarde gedaald en steeds meer beleggers vragen zich af of het gele edelmetaal op dit moment weer koopwaardig is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$