Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1056 tot 1060
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: vrijdag 23 mei 2014

Barclays beboet voor manipulatie GOUDPRIJS

Barclays krijgt een boete van €32 miljoen opgelegd voor het manipuleren van de GOUDPRIJS op 28 juni 2012.

De informatie komt van de toezichthouder FCA en het betreft Daniel Plunkett, goud handelaar van Barclays. Handelaar Plunkett gebruikte de term “mini puke” voor het lager zetten van de GOUDPRIJS.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 23 mei 2014

Barclays krijgt £26 miljoen boete voor manipulatie goud fixing

Barclays heeft van de Britse toezichthouder een boete van £26 miljoen gekregen voor het manipuleren van de GOUDPRIJS fixing. Handelaar Daniel James Plunkett maakte misbruik van een fout in het computersysteem van de bank en wist op die manier ten koste van de klanten geld te verdienen aan de GOUDPRIJS fixing. De handelaar mag zijn werk niet meer uitvoeren en krijgt ook een boete.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Uw vraag voor Willem Middelkoop

Je moet het hem nageven. Willem Middelkoop klaagt al jaren het monetaire systeem aan en voorspelde hij de neergang van de Amerikaanse dollar, de vernietigende kredietcrisis en de fenomenale stijging van de GOUDPRIJS in verschillende boeken (‘Als de dollar valt‘, ‘Goud en het geheim van geld‘). Langzaam maar zeker vielen al deze dominostenen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 mei 2014

Invloed centrale banken op GOUDPRIJS groter dan ooit

De eerste 3 maanden van dit jaar waren relatief mild voor de GOUDPRIJS. Een troy ons goud werd bijna 8 procent duurder maar het venijn zat maar weer eens in de staart. In de laatste week van maart ging de GOUDPRIJS opnieuw dalen en van een echt herstel die naamwaardig is, is tot dus ver geen sprake geweest.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 mei 2014

Kwaliteit van goudmijnen kan alleen maar verbeteren

De goudsector beleeft moeilijke tijden waarbij de mijngroepen een oplossing moeten zoeken voor de daling van de GOUDPRIJS in 2013, een daling die nog altijd niet volledig verteerd is. Maar de mijngroepen worden nog met een aantal andere problemen geconfronteerd die hen het werken bemoeilijken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$