EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1061 tot 1065 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: vrijdag 20 juni 2014

Waarom goud deel moet uitmaken van iedere portefeuille

Goud is een van de moeilijkste activa om te waarderen. En toch is iedereen erbij gebaat om een deel van zijn vermogen te beleggen in goud. De GOUDPRIJS kan zeker in deze tijden rare sprongen maken en onvoorspelbaar reageren op nieuws. Maar goud dient als indekking voor verschillende aspecten en biedt een zekerheid in je portefeuille.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 20 juni 2014

Goud en het geheim van de Chinese vraag | RTL Nieuws

In een tijd van razendsnelle wereldwijde nieuwsvoorziening verzorgd door honderdduizenden journalisten blijkt het toch nog mogelijk dat één oplettende Nederlandse blogger een wereldwijde scoop heeft. Waarover? De omvang van de totale Chinese goudvraag!

In een tijd van razendsnelle wereldwijde nieuwsvoorziening verzorgd door honderdduizenden journalisten blijkt het toch nog mogelijk dat één oplettende Nederlandse blogger een wereldwijde scoop heeft. Waarover? De omvang van de totale Chinese goudvraag!

Nog maar twee jaar geleden was Jan Nieuwenhuis een anonieme freelance geluidsman met een iets meer dan gemiddelde belangstelling voor de wereldeconomie. Ik kwam hem twee jaar geleden voor het eerst op internet tegen, na het lezen van ‘Overleef De Krediet Crisis’ was ook hij geïntrigeerd geraakt door de relatie tussen goud en geld. In mei 2013 reageerde hij op mijn ‘ tweets’ over de exploderende Aziatische goudvraag, na de dramatische val van de GOUDPRIJS een maand eerder. We verbaasden ons over het feit dat er in China geen betrouwbare Engelstalige statistieken over de totale goudvraag bleken te bestaan.

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 juni 2014

Oekraïne doet interesse voor goud opnieuw toenemen

De bezetting van de Krim heeft de GOUDPRIJS in de afgelopen maanden een paar jo-jo bewegingen doen uitvoeren. De Russische bezetting van de Krim joeg de GOUDPRIJS aanvankelijk door het plafond (iets wat misschien iets te sterk uitgedrukt is). Vervolgens corrigeerde die GOUDPRIJS weer met bijna 10 procent toen de rust wat leek terug te keren. Maar deze week is het conflict weer wat opgelaaid met de gasleveringen als inzet.

Echt teruggekeerd is die rust dus nog altijd niet en een volledige escalatie van het conflict blijft tot de mogelijkheden behoren. De vraag is echter wat we onder een volledige escalatie moeten verstaan. Op dat vlak zijn er verschillende scenario’s mogelijk, inclusief een worst case scenario van een totale oorlog.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 juni 2014

Investeren in goud vergt enig geduld

Sommige investeerders dreigen hun geduld te verliezen met de edele metalen in het algemeen en met het goud in het bijzonder. De GOUDPRIJS slaagt er maar niet meer in om een tweede adem te vinden nadat een haussefase die jarenlang duurde (8 jaar om precies te zijn) stilviel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 juni 2014

5 redenen waarom goudmijnaandelen klaar staan voor een nieuwe BOOM!!

Met het herstel van de GOUDPRIJS volgde uiteraard ook het herstel van de goudmijnaandelen. Na een furieuze start van 2014 zaten de goudmijnaandelen weer enkele maanden in het verdomhoekje. Maar de laatste dagen zette de goudmijnaandelen een spurtje neer waardoor de dalende trend werd omgebogen en waarbij men terug boven het 50-daags en 200-daags gemiddelde noteert.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs