Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 1061 tot 1065
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 mei 2014

Invloed centrale banken op GOUDPRIJS groter dan ooit

De eerste 3 maanden van dit jaar waren relatief mild voor de GOUDPRIJS. Een troy ons goud werd bijna 8 procent duurder maar het venijn zat maar weer eens in de staart. In de laatste week van maart ging de GOUDPRIJS opnieuw dalen en van een echt herstel die naamwaardig is, is tot dus ver geen sprake geweest.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 mei 2014

Kwaliteit van goudmijnen kan alleen maar verbeteren

De goudsector beleeft moeilijke tijden waarbij de mijngroepen een oplossing moeten zoeken voor de daling van de GOUDPRIJS in 2013, een daling die nog altijd niet volledig verteerd is. Maar de mijngroepen worden nog met een aantal andere problemen geconfronteerd die hen het werken bemoeilijken.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 13 mei 2014

Manipulatie GOUDPRIJS gaat Mainstream (video)

TBH nieuwsbrief Ontvang als eerste het laatste nieuws Inschrijven voor de nieuwsbrief Vul je emailadres in om in te schrijven op deze website en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 mei 2014

Mooi voorbeeld van goudmanipulatie

De onzekerheid over de situatie in Oekra´ne zou normaal gezien de GOUDPRIJS al veel hoger hebben gestuurd. Het onechte referendum van dit weekend heeft de gemoederen weer wat opgehitst, het ideale moment om de GOUDPRIJS nog eens naar beneden te duwen. De manipulatie van de GOUDPRIJS wordt op deze manier steeds opvallender.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

Week 19: zilverproductie Canada daalt en Mint daait recordjaar

Goud en zilver daalde afgelopen week waarbij de zilverprijs een min noteerde van 1,7% en de GOUDPRIJS 0,83% terug viel. De ratio goud zilver kwam uit op 1/67. Verder bleek de zilverproductie in Canada sterk daalde in het begin van dit jaar en dat de Canadian Mint een recordjaar boekte in 2013. Royalty Player Silver Wheaton maakte haar eerste kwartaalcijfers bekend en de Top 10 Goud qua landen en goudmijnen kwam aan bod.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$