EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1066 tot 1070 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: woensdag 9 juli 2014

De investeerder moet het goud niet loslaten

Goud is een onderwerp dat in kringen van investeerders een beetje moeilijk begint te worden. Want elke poging tot opleving in de GOUDPRIJS wordt bruusk een halt toegeroepen. Dat was nog maar eens het geval op het einde van Q2 toen de GOUDPRIJS zonder zichtbare reden opeens terugviel onder het niveau van 1300 dollar per troy ons.

Goud is een onderwerp dat in kringen van investeerders een beetje moeilijk begint te worden. Want elke poging tot opleving in de GOUDPRIJS wordt bruusk een halt toegeroepen. Dat was nog maar eens het geval op het einde van Q2 toen de GOUDPRIJS zonder zichtbare reden opeens terugviel onder het niveau van 1300 dollar per troy ons.

Voor Cody Willard, auteur van de rubriek Revolution Investing op MarketWatch, voldoende aanleiding om opnieuw in de pen te kruipen om zijn mening over het goud neer te schrijven. Willard heeft recht van spreken want hij is auteur van het druk gelezen boek Everything You Need to Know About Investing in Gold and Silver.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 6 juli 2014

Goud en zilver report (Week 27)

De GOUDPRIJS steeg de afgelopen week met 0,78% naar €971 per troy ounce. Bij gebrek aan richtinggevend nieuws doet ook de GOUDPRIJS weinig. Cijfers van verschillende munthuizen laten zien dat de vraag naar fysiek goud in de eerste helft van dit jaar kleiner was dan in dezelfde periode van vorig jaar. Beleggers kochten daarentegen wel bijna even veel zilver als in de eerste helft van recordjaar 2013.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

Goudmijnsector failliet bij GOUDPRIJS $1300

De goudmijnsector is eigenlijk failliet bij een GOUDPRIJS van $1300 per troy ounce. Dit is de stelling van Mark Bristow, CEO van Randgold Resources. Volgens Bristow is de goudwinningindustrie niet in staat om rendement te maken bij een GOUDPRIJS van $1300 of lager. De consequentie van een falende goudmijnsector zou tot gevolg hebben dat het aanbod van goud daalt, de GOUDPRIJS op zou moeten lopen bij een gelijk blijvende fysieke vraag.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

Chinese kopers van goud houden zich even gedeisd

De Chinezen zijn dol op goud en zullen dat ook blijven, laat daar geen twijfels over bestaan. Maar anderzijds hebben ze maar al te goed in de gaten dat de GOUDPRIJS voorlopig niet van de grond raakt. Ze kopen met andere woorden nog wel goud maar staan niet bepaald te trappelen om op eender welk niveau in de markt te stappen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 2 juli 2014

US Mint ziet verkoop gouden munten halveren

Het Amerikaanse munthuis heeft in de eerste helft van dit jaar veel minder gouden munten verkocht dan in dezelfde periode van vorig jaar. In 2013 kreeg de markt nog een sterke impuls door de daling van de GOUDPRIJS, maar nu de prijs weer een beetje begint te stijgen wordt er weer minder fysiek goud gekocht.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs