Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2575 artikelen gevonden. Artikel 1081 tot 1085
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 27 maart 2014

Goud op weg naar een trippel bodem?

Goud en zilver testen kritische steunniveaus deze week. Vorige week werd de daling al ingezet en deze week zijn beide edelmetalen (vooral goud) op een break-or-make niveau aangekomen. Als de GOUDPRIJS door deze weerstand zakt, kan het goed zijn dat we de bodem van juni en december vorig jaar nog eens gaan testen. Veel hedge funds gingen short op goud vanaf $ 1.500 en zitten dus nog steeds op winst, zolang $ 1.500 niet opwaarts doorbroken is, zal de GOUDPRIJS hinder ondervinden van neerwaarts druk.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 maart 2014

GOUDPRIJS kan in de komende 3 jaar fors stijgen

Ze lijken soms een afgezaagd deuntje te zingen, maar de goudkevers blijven er maar op hameren dat de GOUDPRIJS het potentieel heeft om fors hogere prijsniveaus te gaan verkennen. Eén van die goudkevers is Peter Schiff van Euro Capital Group. Schiff mag zich zonder blikken of blozen een goud bull van het eerste uur noemen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 maart 2014

Negativiteit rond GOUDPRIJS is misleidend

Vorige week was er opnieuw veel negativiteit rond goud waardoor de GOUDPRIJS in plaats van door $ 1.400 te breken opnieuw richting $ 1.300 daalde. Maar er is veel misleiding rond de GOUDPRIJS volgens James Turk, het is vooral belangrijk om je niet opnieuw te laten vangen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 maart 2014

Zilverprijs kan nieuwe impulsen krijgen van…

De zilverprijs is tot dus ver dit jaar met ruim 10 percent gestegen. Geen slechte prestatie maar voorlopig slaagt dit edelmetaal er niet in om de GOUDPRIJS met verve te outperformen, iets wat in het verleden wel lukte. Maar hoe dan ook is het rotjaar 2013 al deels vergeten. Want het zilver zou nog wel eens iets heel strafs in petto kunnen hebben.

Citigroup’s commodity strategists zijn van mening dat het zilver 2 factoren mist om echt door het plafond te vliegen. Investeringsfondsen en de Chinese zonne-industrie kunnen de zilverprijs nieuwe impuls geven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

GOUDPRIJS kan stijgen richting 10.000 USD”

Moeten we u Cody Willard nog voorstellen? Deze Amerikaan schrijft Revolution Investing voor MarketWatch en brengt verslag van zijn eigen trades op TradingWithCody.com. Wie wil kan het gedrag van deze legendarische belegger op die site volgen. Daarbij wel de opmerking dat de standpunten van Willard op zijn zachtst gezegd omstreden zijn.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$