Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2587 artikelen gevonden. Artikel 1101 tot 1105
Bron: TOV Hazel
Geplaatst: zaterdag 22 maart 2014

GOUDPRIJS met meer dan 15% omhoog in 2014

[...]

De spanningen in de Oekraïne lijken meer vat te hebben op goud dan op de olieprijs. De aandelenhandel ligt weer wat onder druk, maar dat is bijna altijd inherent aan een stijgende GOUDPRIJS. De recente aanpak in China kan ook verstorend gaan werken op een stijgende GOUDPRIJS indien hierdoor de fysieke vraag uit dit land zou gaan teruglopen. Dit zal de komende maanden waarschijnlijk wel duidelijk gaan worden. Mochten de Chinese autoriteiten de controle over dit proces gaan verliezen kan dit wederom een vlucht in goud e.d. gaan betekenen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 21 maart 2014

John Embry: “Blijf sterk, bezit goud & zilver en wacht …”

Volgens John Embry van Sprott Asset Management is de wereld niet wat het lijkt. Er zijn veel te veel schulden, in alle landen en op alle niveaus. Als je te veel schulden hebt, kan je geen nieuwe schulden creëren om de economie te laten groeien. In die situatie zitten we nu globaal. Alle reeds gemijnd goud ter wereld is zo'n $ 7 biljoen waard, dit is veel te weinig om de bordjes gelijk te hangen. Er is dus een veel hogere GOUDPRIJS nodig.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 maart 2014

Wie nam initiatief voor manipulatie GOUDPRIJS?

De vermoeden waren al geruime tijd aanwezig dat de goudmarkt gemanipuleerd werd en dan nog geen klein beetje ook. In het begin werd vermoed dat er iets loos was op de COMEX want het was meestal rond de opening van deze markt dat de GOUDPRIJS plots een onverwachte wending nam. Meestal was de ingeslagen richting omlaag.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 maart 2014

Stieren verliezen winnende hand op de goudmarkt

Het kan verkeren zei ene Bredero. Vorige week kraakte de GOUDPRIJS nog de ene weerstand na de andere terwijl het deze week weer helemaal de andere richting uit gaat. Na verdere 'tapering' door de Federal Reserve staat de GOUDPRIJS op het laagste niveau in 3 weken - aldus Kitco...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 maart 2014

GOUDPRIJS kende beste start dit jaar sinds 1983

De overgang van oud naar nieuw gebeurt meestal zonder al te grote schokken op de financiële markten. Dit jaar was dat toch even anders want we zagen een merkwaardige opwaartse beweging bij de edelmetalen. De GOUDPRIJS steeg in een mum van tijd (een periode van bijna 3 maanden) met 15 procent, de zilverprijs voerde een gelijkaardige krachtige beweging uit.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$