Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 1121 tot 1125
Bron:
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

Goud in China weer even duur als in Londen

Het verschil tussen de GOUDPRIJS in China en de spotprijs voor goud op de wereldmarkt is in de laatste achttien maanden nog niet zo laag geweest als nu, zo schrijft  Bloomberg. Bij de Shanghai Gold Exchange lag de prijs voor levering van goud $1,40 per troy ounce lager dan de wereldmarktprijs in Londen, een fenomeen dat sinds september 2012 niet meer is waargenomen. Tot voor kort lag de prijs van goud in China stelselmatig hoger dan de prijs in Londen, omdat de vraag naar fysiek goud veel groter was dan het aanbod.

Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

Irak koopt 36 ton goud & Bankruns China

irak goudDe GOUDPRIJS daalde afgelopen week 3%. De prijs van zilver daalde minder sterk maar boekte ook een min van 2,3%. De ratio goud / zilver bleef ongeveer gelijk op 1/65. Verder werd deze week bekend dat Irak in februari van dit jaar 36 ton goud kocht. De Russen kochten in februari 7,2 ton goud. David Morgen werd geïnterviewd door Greg Hunter en voorspelt een zilverprijs van $100 per troy ounce. In China vonden bankruns plaats bij 2 kleinere banken en de import van goud door China nam in februari met 30% toen. Hieronder het overzicht van het nieuws in week 13:

[...]

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

GOUDPRIJS update 31/3 - Japanners kopen goud

De GOUDPRIJS zette vandaag de daling van afgelopen week door. De grens van $1300 raakt daarmee verder uit zicht. Inmiddels daalde de GOUDPRIJS al met bijna $100 in de laatste 10 handelsdagen. Indien op de laatste handelsdag van de maand en het eerste kwartaal van 2014 de laagste prijs van afgelopen week van $1286 neerwaarts wordt doorbroken liggen lagere koersen in het verschiet.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

Wie is verantwoordelijk voor de GOUDPRIJS?

De vermoedens dat er iets mis was met de GOUDPRIJS bestond al langer. De vreemde prijsbewegingen hebben in de loop van vorig jaar heel wat waarnemers de wenkbrauwen doen fronsen. Op gezette tijden werd die GOUDPRIJS zonder pardon fors lager gezet, zonder dat iemand eigenlijk wist wat er aan de hand was.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: maandag 31 maart 2014

Week 13: bankruns,

De GOUDPRIJS daalde afgelopen week 3%. De prijs van zilver daalde minder sterk maar boekte ook een min van 2,3%. De ratio goud / zilver bleef ongeveer gelijk op 1/65. Verder werd deze week bekend dat Irak in februari van dit jaar 36 ton goud kocht. De Russen kochten in februari 7,2 ton goud. David Morgen werd geinterviewd door Greg Hunter en voorspelt een zilverprijs van $100 per troy ounce. In China vonden bankruns plaats bij 2 kleinere banken en de import van goud door China nam in februari met 30% toen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$