Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2626 artikelen gevonden. Artikel 1136 tot 1140
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

GOUDPRIJS kan stijgen richting 10.000 USD”

Moeten we u Cody Willard nog voorstellen? Deze Amerikaan schrijft Revolution Investing voor MarketWatch en brengt verslag van zijn eigen trades op TradingWithCody.com. Wie wil kan het gedrag van deze legendarische belegger op die site volgen. Daarbij wel de opmerking dat de standpunten van Willard op zijn zachtst gezegd omstreden zijn.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: maandag 24 maart 2014

Update week 12: Jongeren in Goud, Goudrally & Verkopen Zilver VS

De GOUDPRIJS daalde afgelopen week 3,5% van $1382,30 naar $1334,20 per troy ounce. De Chairman van de FED, Janet Yellen kondigde aan om de afbouw van QE te continueren met $10 miljard per maand. De spanningen in Oekraïne namen af en deze twee factoren in combinatie met winstnemingen duwde de GOUDPRIJS lager. De zilverprijs daalde ruim 5,2% van $21,43 naar $20,31 per troy ounce.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 23 maart 2014

Goud en zilver report (Week 12)

Een overduidelijke uitslag van het referendum in de Krim en verdere afbouw van het stimuleringsprogramma door de Federal Reserve zetten de prijzen van goud en zilver afgelopen week onder druk. De GOUDPRIJS daalde met 2,74%, terwijl zilver 4,41% goedkoper werd. Ook werd de euro afgelopen week zwakker tegenover de dollar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 23 maart 2014

Welke factoren hebben de GOUDPRIJS in beweging gezet?

Op de goudmarkt doen tegenwoordig de gekste geruchten de ronde. Er is natuurlijk het onderzoek dat wordt gevoerd naar de manipulatie van de GOUDPRIJS, onderzoek waar de Duitse regelgever Bafin nauw samenwerkt met de Britten. De feiten zouden zich namelijk afgespeeld hebben op de London Bullion Market.

Volgens sommige waarnemers zou er een verband zijn tussen het gevoerde onderzoek en het herstel van de GOUDPRIJS. Deze veronderstelling is volgens de meeste waarnemers echter wat vergezocht. De manipulatie van de GOUDPRIJS moet namelijk nog altijd zwart op wit aangetoond worden.

Bron: TOV Hazel
Geplaatst: zaterdag 22 maart 2014

GOUDPRIJS met meer dan 15% omhoog in 2014

[...]

De spanningen in de Oekraïne lijken meer vat te hebben op goud dan op de olieprijs. De aandelenhandel ligt weer wat onder druk, maar dat is bijna altijd inherent aan een stijgende GOUDPRIJS. De recente aanpak in China kan ook verstorend gaan werken op een stijgende GOUDPRIJS indien hierdoor de fysieke vraag uit dit land zou gaan teruglopen. Dit zal de komende maanden waarschijnlijk wel duidelijk gaan worden. Mochten de Chinese autoriteiten de controle over dit proces gaan verliezen kan dit wederom een vlucht in goud e.d. gaan betekenen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$