EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1146 tot 1150 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: zondag 11 mei 2014

Goud en zilver report (Week 19)

De GOUDPRIJS bleef afgelopen week vrijwel onveranderd op €936 per troy ounce. De zilverprijs daalde met 0,9% naar ongeveer €447 per kilo. De prijzen daalden in aanloop naar de persverklaring van Federal Reserve topvrouw Yellen, die eigenlijk weinig nieuws te melden had. De vraag naar goud en zilver is de laatste maanden relatief laag, wat ook te zien is aan de verkoopcijfers van verschillende munthuizen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 mei 2014

Steven Dooley verwacht nog geen bodem bij het goud

Goud was ongetwijfeld dé verliezer van 2013, het gele metaal kreeg geen enkel respijt. In verschillende schuifjes ging de GOUDPRIJS geleidelijk aan door de knieën en een betrouwbare bodem lijkt nog niet in zicht te zijn, als we tenminste de technische analisten mogen geloven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 mei 2014

Tijd om toe te geven dat de piek in de GOUDPRIJS achter ons ligt ?

De GOUDPRIJS stagneert al enige tijd rond $ 1.300. Recent circuleerde er een grafiek over de GOUDPRIJS die aangaf dat de GOUDPRIJS in 2011 een gelijkaardig piek beleefde als in de jaren 70. Aangepast aan inflatie zou de GOUDPRIJS in 2011 even hoog hebben gestaan als $ 850 eind jaren 70. Is $ 1.300 dan een laatste kans om te verkopen of is die grafiek verkeerd en is dit de laatste kans om nog te kopen?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 5 mei 2014

Goud blijft grillig

Beter dan verwachte banencijfers uit de VS hebben de GOUDPRIJS er niet van kunnen weerhouden opnieuw boven  $ 1300 per ounce te pieken. De prijs steeg onder meer door het afbouwen van de “short-posities”(tekort gaan van beleggers in de hoop op lagere niveaus weer te kunnen instappen). Door het nieuws uit de Oekraïne dat er doden gevallen waren maakte de geopolitieke spanningen intenser. Vandaag (5 mei 2014) is er een bank-holiday in het Verenigd Koninkrijk, waarbij de banken en andere financiële instellingen gesloten zijn. Hierdoor vinden er vandaag geen fixings in de edele metalen plaats.

[...]

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: maandag 5 mei 2014

Zal de GOUDPRIJS zakken tot $1.000 per troy ounce?

Als de GOUDPRIJS door het belangrijke steunniveau van $1.180 per troy ounce breekt kan de prijs snel dalen richting de psychologische grens van $1.000. Verschillende vermogensbeheerders waarschuwen op CNBC voor een verdere prijsdaling van het edelmetaal. Een stijgende rente en een aantrekkende economie maken het minder aantrekkelijk om goud in de portefeuille te houden. Maar of dat echt gaat gebeuren...

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs