Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 1156 tot 1160
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Het grote geld mikt op stijging GOUDPRIJS

Enkele maanden geleden werden goud, zilver, platina, palladium en de andere edele metalen door zowat iedereen uitgespuwd. Edele metalen hadden geen toekomst meer, zo werd overal verkondigd. De GOUDPRIJS kan alleen maar gaan dalen en de uiteindelijke bodem zou diep onder 1,000 Dollar komen te liggen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

GOUDPRIJS update 10-03-2014

Afgelopen vrijdag daalde de GOUDPRIJS door een beter dan verwacht banencijfer uit de VS. Vandaag was er een klein herstel, maar het mag eigenlijk geen naam hebben. Het gele metaal zit nog steeds in het opwaartse trendkanaal die begin dit jaar werd ingezet. De zilverprijs bleef vandaag vrijwel onveranderd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Dit is waarom goud NIET verder zal stijgen

Volgens SafeHaven komt er mogelijk een einde aan de sterke rally van de GOUDPRIJS van de afgelopen 2 maanden. Voornaamste indicatie is de zwakke reactie op de gebeurtenissen in Oekraïne, dit had de GOUDPRIJS in vuur en vlam moeten zetten terwijl het nu eerder ter plaatste bleef trappelen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Dit model voorspelt een verdubbeling van de GOUDPRIJS

Gary Christenson van Gold Silver Worlds stelde een model samen dat volgens hem van 1971 tot 2013 een correlatie had van 0,98 met de “smoothed “ GOUDPRIJS. De kracht van het Equilibrium Gold Price (EGP) ligt er in dat het geen rekening houdt met de GOUDPRIJS, maar met factoren die een invloed kunnen hebben op de GOUDPRIJS. Volgens dit model kan de GOUDPRIJS dan nog eens verdubbelen de komende jaren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Goud gaat nog veel hoger

De GOUDPRIJS heeft een sterke start genomen in 2014. Maar sterk is een relatief begrip op de markten. Amper 2  jaar geleden stond de GOUDPRIJS boven $1.700 per troy ounce. Beleggers stonden op dat moment te trappelen om op dips goud bij te kopen. Iedereen was op dat moment een beetje goud gek.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$