Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2625 artikelen gevonden. Artikel 1161 tot 1165
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 13 maart 2014

Is de GOUDPRIJS nu écht vertrokken?

Vorige week presteerde de GOUDPRIJS nog redelijk zwak, zeker met de geopolitieke spanningen. Deze week lijkt de GOUDPRIJS weer in betere doen, op het moment van schrijven staat de GOUDPRIJS klaar om door te breken door de grootste weerstand van $ 1.370.  Is dit de definitieve doorbraak van de GOUDPRIJS?

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 12 maart 2014

GOUDPRIJS naar hoogste stand in zes maanden

De GOUDPRIJS in dollars bereikte vandaag het hoogste niveau in zes maanden. De koers tikte even de $1.368 per troy ounce aan, bijna $200 boven het dieptepunt van de correctie in 2013. Toen zakte de GOUDPRIJS nog onder de $1.200 per troy ounce. De stijgende GOUDPRIJS is grotendeels te verklaren door de geopolitieke spanningen in Oekraïne en door de zwakke dollar.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 12 maart 2014

GOUDPRIJS op hoogste niveau in bijna zes maanden

De GOUDPRIJS is vandaag gestegen naar het hoogste peil in ongeveer een half jaar. Volgens analisten heeft de stijging nog altijd te maken met de bezorgdheid over de Krim-crisis. Het goud geldt dan als een "veilige haven" voor beleggers.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Dit is traditioneel het slechtste seizoen voor goud

De GOUDPRIJS beweegt zeer dikwijls in seizoensgebonden patronen. Uit meer dan 40 jaar van data, inclusief berenmarkten en stierenmarkten, blijkt dat maart traditioneel de slechtste maand van het jaar is. Maar dit wil ook zeggen dat goud kopen in de maand maart een zeer goede belegging is voor de rest van het jaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Ook Brits goud in trek

De GOUDPRIJS is enkele dagen op rij lichtjes gedaald en meteen wordt er door zwartkijkers opnieuw moord en brand gespeeld. Er wordt gesproken over een nieuwe corrigerende beweging die ver kan reiken. We zouden ons daar niet al te veel zorgen over maken. Weet u namelijk wat de Britten doen? Die blijven gewoon goud kopen, zoals ook de Amerikanen, Chinezen, Indiërs etc.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$