Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 1166 tot 1170
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Dit is traditioneel het slechtste seizoen voor goud

De GOUDPRIJS beweegt zeer dikwijls in seizoensgebonden patronen. Uit meer dan 40 jaar van data, inclusief berenmarkten en stierenmarkten, blijkt dat maart traditioneel de slechtste maand van het jaar is. Maar dit wil ook zeggen dat goud kopen in de maand maart een zeer goede belegging is voor de rest van het jaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 maart 2014

Ook Brits goud in trek

De GOUDPRIJS is enkele dagen op rij lichtjes gedaald en meteen wordt er door zwartkijkers opnieuw moord en brand gespeeld. Er wordt gesproken over een nieuwe corrigerende beweging die ver kan reiken. We zouden ons daar niet al te veel zorgen over maken. Weet u namelijk wat de Britten doen? Die blijven gewoon goud kopen, zoals ook de Amerikanen, Chinezen, Indiërs etc.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Het grote geld mikt op stijging GOUDPRIJS

Enkele maanden geleden werden goud, zilver, platina, palladium en de andere edele metalen door zowat iedereen uitgespuwd. Edele metalen hadden geen toekomst meer, zo werd overal verkondigd. De GOUDPRIJS kan alleen maar gaan dalen en de uiteindelijke bodem zou diep onder 1,000 Dollar komen te liggen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

GOUDPRIJS update 10-03-2014

Afgelopen vrijdag daalde de GOUDPRIJS door een beter dan verwacht banencijfer uit de VS. Vandaag was er een klein herstel, maar het mag eigenlijk geen naam hebben. Het gele metaal zit nog steeds in het opwaartse trendkanaal die begin dit jaar werd ingezet. De zilverprijs bleef vandaag vrijwel onveranderd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 maart 2014

Dit is waarom goud NIET verder zal stijgen

Volgens SafeHaven komt er mogelijk een einde aan de sterke rally van de GOUDPRIJS van de afgelopen 2 maanden. Voornaamste indicatie is de zwakke reactie op de gebeurtenissen in Oekraïne, dit had de GOUDPRIJS in vuur en vlam moeten zetten terwijl het nu eerder ter plaatste bleef trappelen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$