EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1166 tot 1170 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: maandag 31 maart 2014

GOUDPRIJS update 31/3 - Japanners kopen goud

De GOUDPRIJS zette vandaag de daling van afgelopen week door. De grens van $1300 raakt daarmee verder uit zicht. Inmiddels daalde de GOUDPRIJS al met bijna $100 in de laatste 10 handelsdagen. Indien op de laatste handelsdag van de maand en het eerste kwartaal van 2014 de laagste prijs van afgelopen week van $1286 neerwaarts wordt doorbroken liggen lagere koersen in het verschiet.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 31 maart 2014

Wie is verantwoordelijk voor de GOUDPRIJS?

De vermoedens dat er iets mis was met de GOUDPRIJS bestond al langer. De vreemde prijsbewegingen hebben in de loop van vorig jaar heel wat waarnemers de wenkbrauwen doen fronsen. Op gezette tijden werd die GOUDPRIJS zonder pardon fors lager gezet, zonder dat iemand eigenlijk wist wat er aan de hand was.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 31 maart 2014

Week 13: bankruns,

De GOUDPRIJS daalde afgelopen week 3%. De prijs van zilver daalde minder sterk maar boekte ook een min van 2,3%. De ratio goud / zilver bleef ongeveer gelijk op 1/65. Verder werd deze week bekend dat Irak in februari van dit jaar 36 ton goud kocht. De Russen kochten in februari 7,2 ton goud. David Morgen werd geinterviewd door Greg Hunter en voorspelt een zilverprijs van $100 per troy ounce. In China vonden bankruns plaats bij 2 kleinere banken en de import van goud door China nam in februari met 30% toen.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: maandag 31 maart 2014

Wat gaat de GOUDPRIJS doen de komende jaren? We vroegen het aan een specialist

Rick Rule, Chairman of Sprott Global Resource Investments Ltd., is een van de slimste mensen als het aankomt op de grondstoffenmarkt, vooral in edelmetalen. Rule heeft samen met Eric Sprott een fortuin verdiend aan de goudsector. Dit is wat hij denkt over de goudmarkt en de richting dat goud uit zal gaan de komende jaren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 28 maart 2014

3 goedkope goudmijnaandelen

Met de GOUDPRIJS terug onder $ 1.300 hebben de goudmijnaandelen ook een nieuwe tik gekregen de laatste weken. Nochtans staat de reƫle rentevoet in de Verenigde Staten nog steeds ruim onder 2 %, wat in het verleden altijd positief was voor de GOUDPRIJS. Daarom dat het beter is om voor goudmijnen te kiezen, goudmijnen noteren met een discount ten opzichte van de GOUDPRIJS en bieden de beleggers iets dat goud niet kan bieden: een cash flow.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs