EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1171 tot 1175 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: vrijdag 28 maart 2014

Sleutel tot herstel in GOUDPRIJS is daar

De laatste maanden heeft er een opvallende verhuizing van het goud van het westen naar het oosten plaatsgevonden. De westerse investeerders kochten per saldo goud terwijl de kopers in de regio Asia Pacific gretig gebruik maakten van de correctie in de GOUDPRIJS om hun posities verder uit te bouwen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 28 maart 2014

Goud staat op het punt om te exploderen

Rondom het goud heerst nog altijd de grootst mogelijke onzekerheid. De goudspecialisten zijn in twee kampen opgedeeld die eigenlijk lijnrecht tegenover elkaar staan. De pessimisten, waaronder opvallend veel grootbanken, geloven dat het goud geen potten meer zal kunnen breken. Hetzelfde geldt trouwens voor de andere edelmetalen.

De achterliggende reden moet niet ver worden gezocht. De GOUDPRIJS zou zich nog altijd in een downtrend bevinden, het herstel van de afgelopen weken zou niet meer zijn dan een opwaartse beweging in een dalende trend. In technische termen wordt zo’n beweging een ‘dead cat bounce’ genoemd, een term die aan duidelijkheid waarschijnlijk niets te wensen over laat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

Daling van de GOUDPRIJS als gevolg van een arbitrage

We tasten nog steeds in het duister over de eigenlijke redenen waarom de GOUDPRIJS in 2013 een oplawaai van zo’n 28 procent heeft gekregen. Zelfs de echte specialisten van de goudmarkt begrijpen er eigenlijk geen snars van. Ze kunnen alleen maar vaststellen dat goud, zilver en de andere edelmetalen naar de slachtbank moesten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

Dit is waarom goud zal stijgen, … en China heeft er iets mee te maken

In een interview met Yahoo Finance legt James Rickards uit waarom de GOUDPRIJS de komende jaren 3 tot 5 keer hoger zal staan als vandaag. Er is tot nu toe in de geschiedenis zo' 170.000 ton goud gemijnd, maar een groot deel van dit goud zit ergens vast en wordt niet verhandeld. Het is het verhandelbare goud dat de GOUDPRIJS bepaalt. En China koopt een groot deel van dit verhandelbare goud op.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

Wie manipuleert de GOUDPRIJS? China, VS of …

Als de wereld het vertrouwen verliest in de dollar, kan het zeer snel gaan met de GOUDPRIJS. De GOUDPRIJS reageert al jaren niet meer zoals het moet. Rickards vergelijkt de manipulatie van de GOUDPRIJS met het onderzoek naar een moord. Als je een onderzoek voert naar de moordenaar, ga je eerst op zoek naar het motief. Wie heeft er het meeste baat bij een lage GOUDPRIJS? China? De Verenigde Staten? Of nog iemand anders?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs