Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2610 artikelen gevonden. Artikel 1181 tot 1185
Bron: express.be
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

Financial Times verwijdert artikel over manipulatie GOUDPRIJS

De Financial Times heeft een artikel van zijn website verwijderd waarin stond te lezen dat de GOUDPRIJS tussen januari 2010 en december 2013 zowat de helft van de tijd is gemanipuleerd. Via de Google cache is het artikel nog wel in zijn geheel te lezen.

Het artikel steunde op een analyse van Fideres, een adviesbureau inzake investeringen. Volgens Alberto Thomas van Fideros is de koersevolutie van goud 50% van de tijd ‘verdacht’.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

3 Waarschuwingssignalen van een stijgende GOUDPRIJS

Analisten zijn meestal verdeeld over verschillende onderwerpen. Maar begin dit jaar was iedereen het er over eens: goud zou verder dalen naar $ 1.000 / ounce. Tot op heden heeft de GOUDPRIJS weer iedereen in de maling genomen. Een stijgende GOUDPRIJS kan duiden op onheil en in het verleden was de GOUDPRIJS meer juist dan fout. Dit zijn de mogelijke struikelblokken volgens MarketWatch

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

Artikel over manipulatie GOUDPRIJS verdwijnt mysterieus

Op 24 februari publiceerde The Financial Times een artikel dat de GOUDPRIJS in 50 % van de gevallen gemanipuleerd werd tussen januari 2010 en december 2013. The Financial Times is uiteraard geen kleine krant, als zoiets gepubliceerd wordt, gaan er alarmbelletjes af bij de grote banken. Mogelijk hebben de Jamie Dimons hun beklag gedaan want het artikel is ondertussen van de site verdwenen. Gelukkig staat de technologie voor niks tegenwoordig, het originele artikel  Lees je hier

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 25 februari 2014

Nieuw bewijs van manipulatie GOUDPRIJS?

Het Financieel Dagblad publiceerde vandaag een artikel waarin ze schrijven over mogelijke manipulatie van de GOUDPRIJS. Consultancy bureau Fideres onderzocht de GOUDPRIJS en concludeerde dat er 50% van de tijd verdachte koersbewegingen plaatsvonden rondom de fixing van de GOUDPRIJS.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 februari 2014

Dit is hoe centrale banken de GOUDPRIJS onderdrukken

Bron Suchecki van de Perth Mint legt uit hoe de centrale banken er in slagen om de GOUDPRIJS te onderdrukken. Het onderdrukken van de GOUDPRIJS gaat al decennia lang mee. Centrale banken en overheden kunnen niet verdragen dat de GOUDPRIJS te hard stijgt. De GOUDPRIJS is een barometer voor de gezondheid van het fiat geld systeem, een te hoge GOUDPRIJS geeft aan dat er problemen zijn met het fiat geld systeem en dat moet te allen tijde vermeden worden om het publiek te sussen.



Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$