Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1186 tot 1190
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 februari 2014

Artikel over manipulatie GOUDPRIJS verdwijnt mysterieus

Op 24 februari publiceerde The Financial Times een artikel dat de GOUDPRIJS in 50 % van de gevallen gemanipuleerd werd tussen januari 2010 en december 2013. The Financial Times is uiteraard geen kleine krant, als zoiets gepubliceerd wordt, gaan er alarmbelletjes af bij de grote banken. Mogelijk hebben de Jamie Dimons hun beklag gedaan want het artikel is ondertussen van de site verdwenen. Gelukkig staat de technologie voor niks tegenwoordig, het originele artikel  Lees je hier

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 25 februari 2014

Nieuw bewijs van manipulatie GOUDPRIJS?

Het Financieel Dagblad publiceerde vandaag een artikel waarin ze schrijven over mogelijke manipulatie van de GOUDPRIJS. Consultancy bureau Fideres onderzocht de GOUDPRIJS en concludeerde dat er 50% van de tijd verdachte koersbewegingen plaatsvonden rondom de fixing van de GOUDPRIJS.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 februari 2014

Dit is hoe centrale banken de GOUDPRIJS onderdrukken

Bron Suchecki van de Perth Mint legt uit hoe de centrale banken er in slagen om de GOUDPRIJS te onderdrukken. Het onderdrukken van de GOUDPRIJS gaat al decennia lang mee. Centrale banken en overheden kunnen niet verdragen dat de GOUDPRIJS te hard stijgt. De GOUDPRIJS is een barometer voor de gezondheid van het fiat geld systeem, een te hoge GOUDPRIJS geeft aan dat er problemen zijn met het fiat geld systeem en dat moet te allen tijde vermeden worden om het publiek te sussen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 februari 2014

Goud schiet uit de startblokken!

Wakker worden! De week begint sterk voor goud. De GOUDPRIJS gaat deze ochtend vlot hoger, met een sprong van meer dan 15 USD/ounce tot boven 1330 USD/ounce.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 23 februari 2014

Goud en Zilver report (Week 8)

De GOUDPRIJS bleef afgelopen week vrijwel gelijk op €964 per troy ounce, terwijl de zilverprijs vergeleken met een week geleden 1,41% hoger staat op €511,39 per kilo. De prijzen stabiliseerden boven het 200-daags gemiddelde, een positief signaal. Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$