EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1196 tot 1200 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014

Niet iedereen is een goud bull… en dat is maar goed ook!

De GOUDPRIJS heeft een daverende start genomen in 2014 en alles wijst er op dat het beste nog moet komen. Het goud is stilaan momentum aan het opbouwen en dat betekent dat de opwaartse beweging in de komende maanden nog aan snelheid kan gaan winnen. Waar de race zal eindigen valt moeilijk te voorspellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014

Kan de GOUDPRIJS nog 50 % dalen?

Na de problemen in Cyprus een jaar geleden, dacht iedereen dat de GOUDPRIJS zou stijgen - het tegendeel was waar. Na de uitslag van het referendum in 'De Krim' verwachtte iedereen dat de GOUDPRIJS door $ 1.400 zou stijgen, het tegendeel is weer waar. Toeval of niet, volgens capitalism is freedom zou de GOUDPRIJS wel eens 50 % kunnen dalen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014

Justin Smirk: “Goud naar 1011 USD eind 2014″

De GOUDPRIJS heeft dit jaar goed gepresteerd en het is hartverwarmend om te vernemen dat opnieuw heel wat waarnemers rekening houden met een verder herstel bij het goud. Maar er zijn natuurlijk de die-hards beren, zij die zelfs met de sterkste argumenten niet overtuigd kunnen worden van het potentieel van het goud.

Zo hardliner is Justin Smirk, senior economist in Sydney bij Westpac Banking Corporation. Smirk gelooft niet in het goud om de eenvoudige reden dat hij gelooft dat de edele metalen, inclusief ook zilver, platina en palladium, dit jaar hun daling van vorig jaar gewoon zullen verder zetten. Hij verwacht dat 1 troy ons goud op het einde van dit jaar exact 1,011 Dollar zal kosten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014

Analisten vergelijken komende goudrally met rally van 2005-2008

Twee analisten van de Royal Bank of Canada Capital Markets zien gelijkenissen tussen de huidige rally in de GOUDPRIJS en de goudrally van 2005 tot 2008 toen de GOUDPRIJS verdubbelde van $450 naar $900 per troy ounce. De analisten, Dan Rollins en Jonathan Guy, noemen geen targets van de GOUDPRIJS in het rapport. Ze verwachten een grote stijging van de GOUDPRIJS op de middellange tot lange termijn. 

Volgens Rollins en Guy heeft de invoering van de goud ETF’s in 2004 een enorme impact gehad op de stijging van de GOUDPRIJS tot de piek in 2012. Een sterke uitstroom uit de ETF’s in 2013 leidde vervolgens tot een van de grootste dalingen in de GOUDPRIJS uit de geschiedenis. De analisten geven aan dat er twijfel is of de rally zich zal herhalen via de instroom van kapitaal in de ETF’s. Maar de laatste cijfers van de GLD tonen aan dat er in de eerste 2,5 maanden voor ongeveer 22 ton goud aan instroom was dit jaar versus een uitstroom van 130 ton goud in 2013. Een behoorlijke ommekeer maar niet de belangrijkste drijfveer van de goudrally die de analisten voorzien. Dit geldt tevens voor de geopolitieke ontwikkelingen zoals in de Oekraïne. Deze spelen wel een rol in de komende rally maar de voornaamste drijfveer zal de vraag vanuit China zijn. 

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: maandag 17 maart 2014

UBS draait: “GOUDPRIJS gaat hoger”

Sommige waarnemers willen nog altijd niet geloven dat de draagkracht van de huidige hausse bij het goud wel eens groter zou kunnen zijn dan verwacht. Dat geldt uiteraard op de eerste plaats voor zij die tot dus ver negatief waren voor de evolutie van de GOUDPRIJS. Geconfronteerd met de realiteit moeten ze nu hun mening gedwongen voorzien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs