Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 121 tot 125
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 december 2016

Wat mogen we van de GOUDPRIJS verwachten?

De GOUDPRIJS kende dit jaar twee totaal verschillende verhalen. In het eerste halfjaar van 2016 was het gele edelmetaal de absolute uitblinker, maar de afgelopen maanden is daar een verandering in gekomen. Sinds de zomermaanden heeft de GOUDPRIJS al meer dan 15% aan waarde moeten inleveren. Het is daarom niet vreemd dat steeds meer beleggers zich afvragen wat we van de GOUDPRIJS kunnen verwachten.

Het is niet vreemd dat de GOUDPRIJS in het eerste deel van dit beursjaar zo hard in waarde wist te stijgen. Het gele edelmetaal bewees namelijk opnieuw dat het prima kan fungeren als veilige haven. Juist in het eerste deel van dit jaar vluchtten de beleggers naar deze veilige haven. Zo werden de beleggers bedreigd door de economische strubbelingen in China en de zorgen over de Brexit.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 15 december 2016

GOUDPRIJS onder druk door outlook FED

De GOUDPRIJS is de laatste weken gedaald in aanloop naar de renteverhoging die gisteren officieel werd. De grote verrassing was de.......

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 15 december 2016

Goud en zilver op grote schaal gemanipuleerd

Goud en zilver werden jarenlang structureel en op zeer grote schaal gemanipuleerd, zo blijkt uit nieuwe documenten die Deutsche Bank recent heeft vrijgegeven. Uit deze documenten blijkt dat handelaren van de bank in direct contact stonden met handelaren van andere banken en dat zij zeer regelmatig afspraken maakten over het manipuleren van de GOUDPRIJS en de zilverprijs.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 15 december 2016

GOUDPRIJS daalt na renteverhoging Federal Reserve

De GOUDPRIJS zakte na de renteverhoging van de Federal Reserve met een half procent naar €1.084 per troy ounce en €34.837 per kilogram. De zilverprijs staat op het moment van schrijven ongeveer 2% lager op €507 per kilogram. In dollars was de prijsdaling groter, omdat deze munt sterker werd na het rentebesluit van de Amerikaanse centrale bank.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 december 2016

Is goud dan nog wel een goede investering?

De afgelopen 10 jaar is er veel te doen geweest rondom goud. De kredietcrisis ving aan in 2008 wat de GOUDPRIJS, dat al sinds 2000 een flinke rally neerzette, een extra stimulans gaf. Het edelmetaal kreeg sindsdien nog meer aantrekkingskracht onder beleggers. Wereldwijd gingen de geldkranen wijd open, hoge inflatie en misschien wel hyperinflatie zou onderweg zijn wat de GOUDPRIJS het laatste setje zou geven naar eeuwige rijkdom voor diegenen die in het bezit waren van edelmetaal.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$