EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1201 tot 1205 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

Goud op weg naar een trippel bodem?

Goud en zilver testen kritische steunniveaus deze week. Vorige week werd de daling al ingezet en deze week zijn beide edelmetalen (vooral goud) op een break-or-make niveau aangekomen. Als de GOUDPRIJS door deze weerstand zakt, kan het goed zijn dat we de bodem van juni en december vorig jaar nog eens gaan testen. Veel hedge funds gingen short op goud vanaf $ 1.500 en zitten dus nog steeds op winst, zolang $ 1.500 niet opwaarts doorbroken is, zal de GOUDPRIJS hinder ondervinden van neerwaarts druk.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

GOUDPRIJS kan in de komende 3 jaar fors stijgen

Ze lijken soms een afgezaagd deuntje te zingen, maar de goudkevers blijven er maar op hameren dat de GOUDPRIJS het potentieel heeft om fors hogere prijsniveaus te gaan verkennen. Eén van die goudkevers is Peter Schiff van Euro Capital Group. Schiff mag zich zonder blikken of blozen een goud bull van het eerste uur noemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

Negativiteit rond GOUDPRIJS is misleidend

Vorige week was er opnieuw veel negativiteit rond goud waardoor de GOUDPRIJS in plaats van door $ 1.400 te breken opnieuw richting $ 1.300 daalde. Maar er is veel misleiding rond de GOUDPRIJS volgens James Turk, het is vooral belangrijk om je niet opnieuw te laten vangen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

Zilverprijs kan nieuwe impulsen krijgen van…

De zilverprijs is tot dus ver dit jaar met ruim 10 percent gestegen. Geen slechte prestatie maar voorlopig slaagt dit edelmetaal er niet in om de GOUDPRIJS met verve te outperformen, iets wat in het verleden wel lukte. Maar hoe dan ook is het rotjaar 2013 al deels vergeten. Want het zilver zou nog wel eens iets heel strafs in petto kunnen hebben.

Citigroup’s commodity strategists zijn van mening dat het zilver 2 factoren mist om echt door het plafond te vliegen. Investeringsfondsen en de Chinese zonne-industrie kunnen de zilverprijs nieuwe impuls geven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

GOUDPRIJS kan stijgen richting 10.000 USD”

Moeten we u Cody Willard nog voorstellen? Deze Amerikaan schrijft Revolution Investing voor MarketWatch en brengt verslag van zijn eigen trades op TradingWithCody.com. Wie wil kan het gedrag van deze legendarische belegger op die site volgen. Daarbij wel de opmerking dat de standpunten van Willard op zijn zachtst gezegd omstreden zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs