Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2610 artikelen gevonden. Artikel 1216 tot 1220
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 februari 2014

Het is nu of nooit voor goud en andere grondstoffen

De Amerikaanse aandelenmarkten bleven gisteren nagenoeg onveranderd. De GOUDPRIJS wist eindelijk post te vatten boven de weerstand van $ 1.270. Dit zette de goudmijnaandelen in vuur en vlam met winsten van 3 % à 4 % voor verschillende indexen. Alle grondstoffen en mijnaandelen bevinden zich nu op zeer belangrijke technische punten, het is nu of nooit voor een definitieve uitbraak, aldus Gold Silver Worlds.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 11 februari 2014

GOUDPRIJS op hoogste stand sinds november

De prijs van een troy ounce (31,1 gram) goud steeg dinsdagochtend met 1 procent tot 1287,81 dollar. Sinds begin dit jaar is de prijs van goud al met ruim 6 procent toegenomen. Vorig jaar daalde de GOUDPRIJS nog flink.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 februari 2014

Dit is de nummer 1 factor achter de prestatie van de GOUDPRIJS

Op korte termijn zijn er verschillende factoren die de GOUDPRIJS kunnen beïnvloeden, maar op lange termijn is er maar een echte drijvende kracht of zwakte voor de GOUDPRIJS en dat zijn de reële rentevoeten. Goud doet het altijd goed bij lage of negatieve reële rentevoeten, aldus Financial Sense...

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 9 februari 2014

Goud en zilver report (Week 6)

De GOUDPRIJS kwam afgelopen week voor het eerst in meer dan twee maanden weer boven de €30.000 per kilo. De zilverprijs klom met 3,44% naar €472 per kilo. Volgens Citigroup is de bodem in goud wellicht bereikt. Wil je weten waarom ze dat denken, lees dan het wekelijkse rapport op Marketupdate.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 7 februari 2014

Goud trekt steeds meer welgestelde Chinese kopers aan

Goud blijft een hot item onder Chinezen: met het stijgen van de inkomens neemt de vraag naar het edelmetaal hand over hand toe. Nog even, en de wereld kijkt aan tegen China als grootste goudbezitter.

Het verhaal is inmiddels welbekend: beleggers dumpten vorig jaar 869 ton via goud ETF’s in zowel de VS als Europa. De uitstroom uit deze fondsen is één van de redenen waarom de GOUDPRIJS vorig jaar met een forse 28 procent is gedaald. Het verkochte goud verhuisde grotendeels naar China.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$