Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1221 tot 1225
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 februari 2014

Dit is de nummer 1 factor achter de prestatie van de GOUDPRIJS

Op korte termijn zijn er verschillende factoren die de GOUDPRIJS kunnen beïnvloeden, maar op lange termijn is er maar een echte drijvende kracht of zwakte voor de GOUDPRIJS en dat zijn de reële rentevoeten. Goud doet het altijd goed bij lage of negatieve reële rentevoeten, aldus Financial Sense...

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 9 februari 2014

Goud en zilver report (Week 6)

De GOUDPRIJS kwam afgelopen week voor het eerst in meer dan twee maanden weer boven de €30.000 per kilo. De zilverprijs klom met 3,44% naar €472 per kilo. Volgens Citigroup is de bodem in goud wellicht bereikt. Wil je weten waarom ze dat denken, lees dan het wekelijkse rapport op Marketupdate.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 7 februari 2014

Goud trekt steeds meer welgestelde Chinese kopers aan

Goud blijft een hot item onder Chinezen: met het stijgen van de inkomens neemt de vraag naar het edelmetaal hand over hand toe. Nog even, en de wereld kijkt aan tegen China als grootste goudbezitter.

Het verhaal is inmiddels welbekend: beleggers dumpten vorig jaar 869 ton via goud ETF’s in zowel de VS als Europa. De uitstroom uit deze fondsen is één van de redenen waarom de GOUDPRIJS vorig jaar met een forse 28 procent is gedaald. Het verkochte goud verhuisde grotendeels naar China.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 februari 2014

Hoeveel junior goudmijnen gaan dit overleven?

De sterke stijging van de GOUDPRIJS begin dit jaar heeft de goudmijnsector weer hoop gegeven. Maar sinds kort consolideert de GOUDPRIJS rond $ 1.250 met enkele kleine uitschieters naar boven en beneden. Tot op heden hebben de meeste goudmijnen de slachting in de sector overleefd, maar dit gaat niet blijven duren, zegt Michael Kosowan van Sprott Global Resource Investments.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 februari 2014

Suriname verkoopt deel goudreserves

Suriname verkoopt een deel van haar goudreserves, ondanks lokaal felle kritiek. Volgens ‘deskundigen’ is er niets mis met de verkoop van een deel van de goudreserves want de GOUDPRIJS daalt immers. Lees verder en verbaas u over het niveau.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$