Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2610 artikelen gevonden. Artikel 1226 tot 1230
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

Fred Hickey: ‘Tijd om goudmijnen in te slaan’

Fred Hickey, bekend van de High Tech Stategist, heeft ook een boon voor goud, meer bepaald goudmijnen.

‘Wat moet een technologie analist met goudmijnaandelen?’ horen we u al luidop denken. Maar voor Hickey is dit segment van de markt geen onbekende. Goud is een cruciaal actief binnen de financiële wereld en daarom volgt Hickey ook al zijn hele carrière de GOUDPRIJS op.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

4 goede redenen waarom de GOUDPRIJS blijft stijgen

Door een barslecht ISM-rapport in de Verenigde Staten stijgt de GOUDPRIJS weer fors. Maar dit is niet de enige reden waarom de GOUDPRIJS opnieuw stijgt. 

Investment U ziet 4 goede redenen waarom het een goed idee is om goud te kopen:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

GOUDPRIJS moet omhoog of de mijnen gaan sluiten binnen 6 maanden

Als de GOUDPRIJS in ieder geval nog lang op dit niveau blijft of zelfs terug lager gaat, zullen er veel mijnen hun deuren sluiten binnen het jaar - en vermoedelijk zelfs al binnen de 6 maanden.

Goudmijnen hebben traditioneel een stevige marge nodig. Een mijn in productie brengen kosten miljarden. Om een dalende GOUDPRIJS of stijgende kosten op te vangen, moeten de goudmijnen een stevige marge hanteren of de mijn wordt onherroepelijk onrendabel. Die marge is er nu niet meer door de daling van de GOUDPRIJS de laatste jaren.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

ABN Amro uitgeroepen tot beste voorspeller GOUDPRIJS 2013

Georgette Boele, analist Valuta en Edelmetalen van ABN AMRO, is vandaag door Metal Bulletin Apex uitgeroepen tot meest nauwkeurige voorspeller van de GOUDPRIJS in 2013. Deze organisatie verzamelt en analyseert de nauwkeurigheid van prognoses van en onderzoek naar metaalprijzen van banken en andere marktpartijen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 2 februari 2014

Goud en zilver report (Week 5)

De prijzen van goud en zilver gingen de afgelopen week opnieuw omlaag. De GOUDPRIJS zakte met -0,69%, terwijl de prijs van zilver 2,5% omlaag ging. Blijkbaar zijn beleggers onder indruk van de tapering. Lees het volledige rapport op Marketupdate.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$