EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1226 tot 1230 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

GOUDPRIJS wordt gedrukt door ‘The Gold Cartel’

De GOUDPRIJS wordt beïnvloed en gedrukt door het zogeheten ‘Gold Cartel.’ Die willen de GOUDPRIJS graag lager zien en proberen dat te bereiken door dumps op de papieren goudmarkt.

De GOUDPRIJS wordt beïnvloed en gedrukt door het zogeheten ‘Gold Cartel.’ Die willen de GOUDPRIJS graag lager zien en proberen dat te bereiken door dumps op de papieren goudmarkt.

In 2011 voorspelde een zekere James McShirley, spreker op de GATA’s London meeting, dat alles op alles zou gezet worden om de GOUDPRIJS omlaag te duwen. GATA staat voor Gold Anti- Trust Action Committee met als spreekbuis de welbekende Bill Murphy.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Update week 9: Goud, Zilver, Bitcoin en Oekraïne

Afgelopen week deed de GOUDPRIJS niet veel en steeg, gemeten in Amerikaanse Dollars, licht. De zilverprijs liet een heel ander beeld zien en daalde (in $) met maar liefst 2,9%.

Het nieuws over Bitcoin was spannender. Mt. Gox bleek eerst al zijn tweets te hebben verwijderd en daarna was het platform offline. Vervolgens werd het faillissement aangevraagd. Ongeveer 6% van alle Bitcoin vielen weg ( klik hier voor het artikel). De prijs van Bitcoin daalde op het nieuws maar herstelde later in de week.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Goud meer dan 1% omhoog door Oekraïne-crisis

De GOUDPRIJS stijgt maandag met meer dan 1 procent op de steeds verder oplopende spanningen in Oekraïne. Amerikaanse goudfutures tikten intraday een GOUDPRIJS aan van 1.345 dollar per ounce.

‘Ik denk dat er op korte termijn steun is voor goud dankzij de onrust. De vraag is nu of de GOUDPRIJS ook door de recente top van 1361,60 dollar per ounce kan stijgen (afgelopen oktober)’, dat zegt beleggingsanalist Joyce Liu van Philips Futures uit Singapore, tegenover persbureau Reuters.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

3 redenen waarom de GOUDPRIJS verder zal stijgen, ondanks de manipulatie van goud

Het ziet er zo naar uit dat de GOUDPRIJS toch werd gemanipuleerd. Hoewel de impact op de futures GOUDPRIJS zoals die wordt bepaald op de Comex, weinig of niets zal zijn, blijft het proces van een goud fix door 5 banken een verouderd proces en geeft het deze banken mogelijk een oneerlijk voordeel tot de gegevens op de goudmarkt. Het onderzoek naar de manipulatie van de GOUDPRIJS zal dus eerder een psychologisch effect hebben.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Goud opent de week met een knal!

Goud veert opnieuw met 10 dollar/ounce op nadat het conflict in Oekraïne in het voorbije week escaleerde. Inmiddels test de GOUDPRIJS het niveau van 1350 dollar/ounce en ligt de weg open naar de weerstand rond 1400 dollar/ounce.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs