Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2595 artikelen gevonden. Artikel 1241 tot 1245
Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Willem Middelkoop: “once in a lifetime” voor goud-en zilvermijnaandelen

Dit is een ongekend moment om goud-en zilvermijnaandelen te kopen. De waarderingen zijn extreem laag gezien de ongekende vraag vanuit Azië. 2014 moet daarom het jaar gaan worden van het herstel van de grondstofmarkten. De GOUDPRIJS kan naar $1500 per ounce en de zilverprijs naar $30. Dat zijn de verwachtingen van Willem Middelkoop voor 2014.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 19 januari 2014

Goud en zilver report (Week 3)

De prijzen van goud en zilver komen de laatste twee weken nauwelijks van hun plaats. Afgelopen vrijdag noteerde goud in euro's €926 per troy ounce, een plus van 1,42%. De zilverprijs steeg met 1,65% naar €482 per kilo. Belangrijk zijn de nieuwe ontwikkelingen op de Chinese goudmarkt, de grootste afnemer van goud ter wereld. Ook waren er nieuwe ontwikkelingen inzake de Londen fixing van de GOUDPRIJS.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: zaterdag 18 januari 2014

Goud- en zilverprijs sluiten fors hoger in eerste 2 weken van 2014

In de eerste twee weken van 2014 is de GOUDPRIJS, gemeten in Euro’s, met 5,8% gestegen. De zilverprijs boekte een nog beter rendement. Zilver ging ruim 6,5% omhoog. Het tegenvallende banencijfer in de VS was de belangrijkste factor in de stijging van goud en zilver. De stijging in Amerikaanse Dollars was overigens minder sterk. Goud pluste in Dollars 3,9% en zilver vloog 4,5% omhoog.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 17 januari 2014

Deutsche Bank trekt zich terug uit goudfixing

De Deutsche Bank wil niet langer deelnemen aan de dagelijkse fixing van de GOUDPRIJS. De GOUDPRIJS fixing ligt onder vuur, omdat het ruimte zou laten voor manipulatie. De vijf banken die de fix vaststellen hebben voorkennis over de markt en kunnen daar geld aan verdienen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Wil de echte manipulator van de GOUDPRIJS nu opstaan?

De GOUDPRIJS wordt gemanipuleerd, daarvan zal velen overtuigd, Dat bewijzen, is vers twee. Feit is en blijft dat er geregeld flash crashes optreden op de goudmarkt: veel te vaak om dit louter aan handelaarsfouten te wijten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$