Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2594 artikelen gevonden. Artikel 1246 tot 1250
Bron: CD Fund.com
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Hedge funds stappen in goud

De waardering van goud heeft inmiddels zo’n laag punt bereikt dat hedge funds het metaal nu beginnen te zien als een goede investering. Vermillion Asset Management, dat deel uitmaakt van de Carlyle Group, zal binnenkort een fonds oprichten dat zich uitsluitend focust op investeringen in metalen. De investeringen zullen vooral gericht zijn op goud, aangezien Vermillion wil profiteren van een herstel van de GOUDPRIJS na de grootste jaarlijkse daling in 32 jaar, vorig jaar. Het bedrijf sluit zich aan bij collega hedge fund Passport Capital, die al enige tijd koper is van het metaal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Goud: seculiere bull market springlevend

Goud is aangeslagen geraakt in 2013, maar verre van knock-out. De seculiere bull market zal de GOUDPRIJS uiteindelijk opdrijven naar koersniveaus bóven de $3.000. Die stellige overtuiging komt van het eeuwenoude, gerespecteerde Cazenove Capital.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Goud heeft ruimte tot $1.280

De GOUDPRIJS is tegen alle verwachtingen in 2014 aardig van start gegaan. Hoewel één zwaluw uiteraard nog geen zomer maakt, mikken de meeste marktvorsers op een verder herstel richting de $1.280.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

‘Goldilocks’ scenario voor goud dit jaar?

De GOUDPRIJS heeft het jaar goed ingezet en na het zwakke banenrapport van vorige week, zit de GOUDPRIJS helemaal terug in de lift. Het noteert momenteel boven de psychologische belangrijke grens van $ 1.250 maar de volgende echte uitdaging is $ 1.259. Als die horde genomen kan worden, kan de prijs nog een heel stuk hoger. Is er een ‘Goldilocks’-scenario in de maak?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 januari 2014

Goudsentiment trekt stevig aan

Langzaam maar zeker kantelt het sentiment rond goud. Te vroeg om te juichen, maar we zien steeds meer partijen van het berenkamp overstappen naar de bulls.

Wat zal de GOUDPRIJS doen in 2014 ? Het antwoord op die vraag weten we slechts op 31 december van dit jaar en in afwachting moeten we ons tevreden stellen met de voorspellingen die een aantal waarnemers bij het begin van dit jaar hebben afgeleverd. Die voorspellingen moeten uiteraard genomen worden voor wat ze waard zijn.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$