Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2618 artikelen gevonden. Artikel 1256 tot 1260
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

Grant Williams: “Bewijs onderdrukking GOUDPRIJS is overal”

In zijn januari editie van "Things That Make You Go Hmmm. ..." gaat Grant Williams dieper in op de onderdrukking van de GOUDPRIJS door de centrale banken.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

Singapore zet plannen GOUDPRIJS fixing in de ijskast

Singapore heeft haar plannen voor een Aziatische versie van de GOUDPRIJS fixing op standby gezet. Door het onderzoek van de Duitse toezichthouder is de fixing in een negatief daglicht gekomen. Singapore wil een eigen fixing opzetten die beter aansluit bij de Aziatische handelsuren. China en India zijn met afstand de grootste afnemers van fysiek goud in de wereld.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

GOUDPRIJS fixing gaat op de schop

De vijf banken die betrokken zijn bij de fixing van de GOUDPRIJS hebben een commissie opgestart om advies te geven over verbeteringen in de procedure. Dat zegt een goed ingevoerde bron tegenover Bloomberg. De GOUDPRIJS fixing staat ter discussie, omdat het de betrokken handelaren voorkennis geeft over de goudmarkt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Enorme vraag naar gouden munten leidt tot acuut tekort

Gouden munten zijn momenteel niet aan te slepen, in weerwil van wat er met de GOUDPRIJS gebeurde in 2013. Of allicht beter: juist omdat de GOUDPRIJS onder druk stond, zijn beleggers massaal gouden munten gaan inslaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Manipulatie GOUDPRIJS erger dan LIBOR-schandaal?

Als de grote banken er in slagen de LIBOR-rente naar hun hand te zetten, de valuta- en energiemarkten te beïnvloeden en de aandelenmarkten te bespelen, zullen ze meer dan waarschijnlijk ook hun zegje hebben op de goud- en zilvermarkt. Daarmee bedoelen we niet dat goud en zilver bewust naar beneden worden gemanipuleerd door de banken, maar wel dat ze worden gemanipuleerd of op zijn minst sterk beïnvloed.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$