Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 1271 tot 1275
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

PODCAST: “Fed wil een geleidelijke stijging van de GOUDPRIJS

De Fed wil een geleidelijke stijging van de GOUDPRIJS. Dat is de overtuiging van Jim Rickards, een mening die hij uitdrukt tijdens een uitgebreid interview met Lars Schall (financieel journalist) namens Matterhorn Asset Management.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Binnenkort stijgt de GOUDPRIJS met $ 200 per dag

De meeste bullion banks roepen nog steeds om ter hardste de GOUDPRIJS naar beneden, maar volgens Andrew Maguire is dit allemaal onderdeel van Goldman Sachs master plan: praat het naar beneden en zorg er voor dat je zelf zoveel mogelijk papier en fysiek goud te pakken krijgt, aldus King World News.

Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Willem Middelkoop: “once in a lifetime” voor goud-en zilvermijnaandelen

Dit is een ongekend moment om goud-en zilvermijnaandelen te kopen. De waarderingen zijn extreem laag gezien de ongekende vraag vanuit Azië. 2014 moet daarom het jaar gaan worden van het herstel van de grondstofmarkten. De GOUDPRIJS kan naar $1500 per ounce en de zilverprijs naar $30. Dat zijn de verwachtingen van Willem Middelkoop voor 2014.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 19 januari 2014

Goud en zilver report (Week 3)

De prijzen van goud en zilver komen de laatste twee weken nauwelijks van hun plaats. Afgelopen vrijdag noteerde goud in euro's €926 per troy ounce, een plus van 1,42%. De zilverprijs steeg met 1,65% naar €482 per kilo. Belangrijk zijn de nieuwe ontwikkelingen op de Chinese goudmarkt, de grootste afnemer van goud ter wereld. Ook waren er nieuwe ontwikkelingen inzake de Londen fixing van de GOUDPRIJS.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: zaterdag 18 januari 2014

Goud- en zilverprijs sluiten fors hoger in eerste 2 weken van 2014

In de eerste twee weken van 2014 is de GOUDPRIJS, gemeten in Euro’s, met 5,8% gestegen. De zilverprijs boekte een nog beter rendement. Zilver ging ruim 6,5% omhoog. Het tegenvallende banencijfer in de VS was de belangrijkste factor in de stijging van goud en zilver. De stijging in Amerikaanse Dollars was overigens minder sterk. Goud pluste in Dollars 3,9% en zilver vloog 4,5% omhoog.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$