Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 1311 tot 1315
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 december 2013

Is er nog goud in Fort Knox?

Een van de grootste mysteries in het monetaire landschap is de goudvoorraad van Fort Knox. Velen beweren dat er geen ounce goud meer ligt in Fort Knox en dat dit goud stiekem getransporteerd is naar Azië om zo de GOUDPRIJS te kunnen onderdrukken. Voormalig (2006 - 2011) US Mint Director Edmund C. Moy was in Fort Knox en doet zijn verhaal.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

Goud kan herstellen via short covering

De GOUDPRIJS doet het niet onaardig de laatste dagen. Dit heeft vermoedelijk veel te maken met institutionele beleggers die eieren voor hun geld kiezen en hun short posities afbouwen. We staan vlak voor een belangrijke beslissing van de Fed, maar de kans op 'tapering' wordt niet echt hoog ingeschat waardoor de GOUDPRIJS wat van zijn verliezen zou kunnen terugnemen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

Goudmijnen naderen bodem

Goudmijnen worden over dezelfde kam geschoren als de GOUDPRIJS, maar terwijl er voor de GOUDPRIJS technisch gezien nog ruimte is om verder te dalen - lijken de goudmijnen op een bodem af te stevenen. Het is dan ook belangrijk om een onderscheid te maken, het is niet omdat de GOUDPRIJS daalt - dat goudmijnen ook moeten dalen. Historisch gezien herstellen goudmijnen zelfs enkele maanden voor de GOUDPRIJS.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 december 2013

Waar liggen de technische steun en weerstand van de GOUDPRIJS

Op weekbasis ligt er een stevige weerstand rond $ 1.265/70 en een sterke steun op $ 1.195. Op kortere termijn ligt er een weerstand tussen $ 1.245 - 55, indien de GOUDPRIJS $ 1.269 zou kunnen doorbreken, zou dit het technische plaatje minder negatief maken. Als deze weerstand overwonnen kan worden, kan de GOUDPRIJS naar $ 1.295 - $ 1.300.

Bron: debitcoin.org
Geplaatst: zondag 15 december 2013

Top in Bitcoin, bodem in goud?

In deze editie van De Week van Bitcoin gaan we in op de correctie in de bitcoinprijs (van $1200 naar $800), we bespreken een mogelijke bodem in de GOUDPRIJS, de dynamiek in de altcoins, goudhandelaren die actief worden in de Bitcoinmarket, en de sessie bij Ordina met de discussie tussen Kees de Kort en Tuur Demeester.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$