Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2618 artikelen gevonden. Artikel 1311 tot 1315
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 december 2013

Begrotingsakkoord VS niet echt positief voor de GOUDPRIJS

Het is opvallend stil geworden rond de GOUDPRIJS en de andere edelmetalen. De meeste waarnemers lijken enigszins uit het lood geslagen, murw geslagen als ze zijn door de voortdurende onverwachte bewegingen in de GOUDPRIJS. Met de regelmaat van een klok wordt het goud neer gehamerd. Sommige beleggers hebben inmiddels de moed al in de schoenen laten zakken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 december 2013

Perfecte storm voor goud?

Volgens Zerohedge wordt de goudmarkt gemanipuleerd door de westerse centrale banken. Dat de GOUDPRIJS op 11 oktober 10 seconden werd onderbroken doordat er een onbekende partij 2,5 % van de jaarproductie op de markt dumpte in 1 minuut, is daar een sterk bewijs van. Maar de centrale banken schieten in hun eigen voeten waardoor goud bijna klaar is voor een perfecte storm.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 december 2013

India drukt de GOUDPRIJS

Het is natuurlijk de vraag van 1 miljoen maar ze wordt toch regelmatig gesteld: waar zal de GOUDPRIJS een bodem vinden ? Het antwoord op deze belangrijke vraag is moeilijk te geven omdat eigenlijk niemand weet welk aanbod aan goud er nog boven de markt hangt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 december 2013

Is er nog goud in Fort Knox?

Een van de grootste mysteries in het monetaire landschap is de goudvoorraad van Fort Knox. Velen beweren dat er geen ounce goud meer ligt in Fort Knox en dat dit goud stiekem getransporteerd is naar Azië om zo de GOUDPRIJS te kunnen onderdrukken. Voormalig (2006 - 2011) US Mint Director Edmund C. Moy was in Fort Knox en doet zijn verhaal.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

Goud kan herstellen via short covering

De GOUDPRIJS doet het niet onaardig de laatste dagen. Dit heeft vermoedelijk veel te maken met institutionele beleggers die eieren voor hun geld kiezen en hun short posities afbouwen. We staan vlak voor een belangrijke beslissing van de Fed, maar de kans op 'tapering' wordt niet echt hoog ingeschat waardoor de GOUDPRIJS wat van zijn verliezen zou kunnen terugnemen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$