Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2585 artikelen gevonden. Artikel 1321 tot 1325
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

China importeerde in oktober 131,19 ton goud uit Hong Kong

China heeft in de maand oktober 131,19 ton goud geïmporteerd via Hong Kong, het belangrijkste importkanaal voor de Chinese goudmarkt. Al zes maanden op rij importeerde China netto meer dan 100 ton goud per maand. De bruto import verdubbelde in de eerste tien maanden van dit jaar ten opzichte van vorig jaar. De dalende GOUDPRIJS doet de Chinezen niets...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

9 factoren die een stijgende GOUDPRIJS in de weg staan

Goud stevent af op zijn slechtste jaar sinds 1981. Contrair ingestelde beleggers zijn nu direct alert. Waarom stijgt goud niet meer en welke factoren staan een verdere opmars in de weg?

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Britse toezichthouder start onderzoek naar dagelijkse fixing GOUDPRIJS

Naar aanleiding van een wetenschappelijk artikel dat in september gepubliceerd werd start de Britse toezichthouder een onderzoek naar de manier waarop de dagelijkse fixing van de GOUDPRIJS tot stand komt in Londen. De manier waarop de GOUDPRIJS wordt vastgesteld dateert ui 1919 en zou waardevolle insider informatie verstrekken aan de banken die de dagelijkse fixing doen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Goud: krijgen we horror of een mega short squeeze?

Uit een eerder artikel van deze morgen blijkt dat bijna alle technische indicatoren op rood staan voor de GOUDPRIJS. Indien we dit jaar geen forse stijging meer zien, komen de technische indicatoren voor de lange termijn ook in het rood te staan. Die forse stijging kan er misschien nog komen in de vorm van een mega short squeeze - anders dreigt er horror voor de GOUDPRIJS.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Deze uitstekende analyse voorspelt het einde van de stierenmarkt,… in goud

Technische analyse kan soms akelig waar zijn. Hoe we ook hameren op de sterke fundamenten van de goudmarkt, deze technische analyse van de goudmarkt haalt heel de stierenmarkt onderuit en voorspelt niets anders dan een dalende GOUDPRIJS; op korte termijn - op middellange termijn en vermoedelijk ook op lange termijn, aldus Gold Silver WorldsLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$