Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2601 artikelen gevonden. Artikel 1321 tot 1325
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 december 2013

Wat brengt ons de GOUDPRIJS de komende weken

... ziet dat goud niet meer op de agenda staat bij de meeste beleggers in de Verenigde Staten. Goud is voorbij, geschiedenis, beleggers concentreren zich nu liever op de nieuwe Tesla's, Googles en Bitcoins. Als de interesse van het publiek verdwijnt, is dit altijd een goede tegendraadse indicator.

Bron: hol.es
Geplaatst: donderdag 5 december 2013

Bitcoin, het nieuwe goud?

Goudgekkies. Ze zijn dit jaar nogal stil op de verjaardagsfeestjes. Niet zo gek, want de GOUDPRIJS is dit jaar al met meer dan een kwart gedaald. Komt niet helemaal overeen met de theorie van de goudliefhebbers. Omdat centrale banken veel geld in het systeem pompen kon het niet anders dan dat de GOUDPRIJS omhoog zou moeten blijven gaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 december 2013

Het verhaal van zilver in 5 grafieken

Goud doet het niet al te best dit jaar, maar zilver doet het nog veel slechter. De zilverprijs is hoe dan ook gekoppeld aan de evolutie van de GOUDPRIJS, hoewel het een heel andere dynamiek heeft.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 december 2013

Waarom blijven Chinezen goud kopen terwijl de prijs daalt?

Om te beginnen moeten we een duidelijk onderscheid maken tussen fysiek goud en papieren goud. De evolutie van het papieren goud volgt momenteel totaal niet de evolutie van het fysieke goud. De papieren GOUDPRIJS is een speelbal voor de speculanten. Hoeveel goud er gemijnd wordt, aan munten worden geslagen, China importeert,… hebben totaal geen invloed op de papieren GOUDPRIJS.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 4 december 2013

Psyche goud belegger ongebroken

Beleggers in goud laten zich niet van de wijs brengen door een slecht verlopen GOUDPRIJS in 2013. Eerder het tegendeel, zo blijkt uit de meest recente cijfers van BullionVault. ‘Buy the dip.‘

Goud krijgt klap op klap te verduren: 2013 wordt het slechtste jaar sinds 1981, of er moet nog een klein wonder gebeuren. Beleggers laten zich echter absoluut niet van de wijs brengen door het negatieve sentiment rond het edelmetaal, zo blijkt uit een recent onderzoek van BullionVault.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$