EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
63
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1331 tot 1335 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: donderdag 9 januari 2014

5 goede redenen om goud te kopen

De papieren GOUDPRIJS levert een stevig gevecht tussen $ 1.200 en $ 1.250. Steeds meer hedge funds geven de strijd op om de GOUDPRIJS verder naar beneden te duwen, maar er zit nog genoeg buskruit in de rest om de GOUDPRIJS naar nieuwe lows te sturen. Het is afwachten wie de strijd gaat winnen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

TA Louise Yamana: “Goud kan naar $ 1.000″

Hedge funds bouwen steeds meer long posities op voor de GOUDPRIJS (+ 19 % tot 34.000 contracten) en bouwen hun short posities af (- 4,6 % tot 72.000 contracten). Op korte termijn wordt de GOUDPRIJS naar verschillende richtingen geduwd en getrokken, maar Technical Research's analist Louise Yamada ziet de GOUDPRIJS nog 19 % dalen tot $ 1.000.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

GOUDPRIJS update: Verlies voor edelmetalen

De GOUDPRIJS en de zilverprijs gingen vandaag weer onderuit. Goud verloor meer dan 1% van haar waarde en zilver werd zelfs 2,6% goedkoper. De GOUDPRIJS staat onder druk door een beter dan verwacht cijfer over de Amerikaanse handelsbalans.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Goud flash crash: een vergissing?

De GOUDPRIJS onderging gisteren opnieuw een flash crash. De handel in de GOUDPRIJS moest zelfs 10 seconden stil gelegd worden door de forse daling. In enkele minuten tijd werden 4.200 contracten gedumpt op de markt waardoor de GOUDPRIJS terug viel van $ 1.245 naar $ 1.215. Daarna kwamen er kopers op de markt en veerde de GOUDPRIJS opnieuw op naar $ 1.240. Op 10 minuten tijd werden 25.000 contracten verhandeld, goed voor 10 % van het dagelijkse gemiddelde.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

De GOUDPRIJS moet de komende 12 maanden met 100 % stijgen

James Turk is er van overtuigd dat de GOUDPRIJS dit jaar kan verdubbelen. Hij verwijst daarvoor naar een grafiek die hij aan King World News doorspeelde.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs