Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1351 tot 1355
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Britse toezichthouder start onderzoek naar dagelijkse fixing GOUDPRIJS

Naar aanleiding van een wetenschappelijk artikel dat in september gepubliceerd werd start de Britse toezichthouder een onderzoek naar de manier waarop de dagelijkse fixing van de GOUDPRIJS tot stand komt in Londen. De manier waarop de GOUDPRIJS wordt vastgesteld dateert ui 1919 en zou waardevolle insider informatie verstrekken aan de banken die de dagelijkse fixing doen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Goud: krijgen we horror of een mega short squeeze?

Uit een eerder artikel van deze morgen blijkt dat bijna alle technische indicatoren op rood staan voor de GOUDPRIJS. Indien we dit jaar geen forse stijging meer zien, komen de technische indicatoren voor de lange termijn ook in het rood te staan. Die forse stijging kan er misschien nog komen in de vorm van een mega short squeeze - anders dreigt er horror voor de GOUDPRIJS.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Deze uitstekende analyse voorspelt het einde van de stierenmarkt,… in goud

Technische analyse kan soms akelig waar zijn. Hoe we ook hameren op de sterke fundamenten van de goudmarkt, deze technische analyse van de goudmarkt haalt heel de stierenmarkt onderuit en voorspelt niets anders dan een dalende GOUDPRIJS; op korte termijn - op middellange termijn en vermoedelijk ook op lange termijn, aldus Gold Silver Worlds

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Kunnen de goudmijnen de lagere GOUDPRIJS nog wel verdragen?

De daling van de GOUDPRIJS zet de mijnbouwsector verder onder druk. Hun winstmarge komt steeds meer onder druk te staan, omdat de productiekosten blijven stijgen en steeds dichter bij de GOUDPRIJS komen. Hoe hoog zijn de kosten voor giganten als Barrick Gold, Goldcorp en Newmont Mining?

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 24 november 2013

Goud en zilver report (Week 47)

De GOUDPRIJS zakte afgelopen week met 4%, terwijl de zilverprijs met 4,95% onderuit ging. Door die prijsdaling zien we een heuse waterscheiding in de goudmarkt ontstaan. Aan welke kant staat u? Lees het volledige rapport op Marketupdate.nlLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$