EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
63
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1351 tot 1355 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: woensdag 25 december 2013

Is het wachten op een nieuwe revaluatie van goud?

In de afgelopen honderd jaar is er vier keer een nieuwe GOUDPRIJS vastgesteld voor de Amerikaanse dollar. Komt er weer een moment waarop de VS een nieuwe GOUDPRIJS zal afroepen, om de kredietwaardigheid van het dollarsysteem een boost te geven? Lees de analyse van 24 karaat op Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 december 2013

Goud: secular bull market zal zich hervatten

Bar en boos, zo kan de storm worden samengevat die over de goud markt is getrokken. De GOUDPRIJS kreeg geen enkele strohalm om zich aan vast te klampen, maar werd genadeloos onderuit gehaald. Iedereen vraagt zich of hoe lang de malaise bij goud nog kan duren.

Mark O’Byrne, executive director in Dublin GoldCore, heeft als verkoper van gouden baren en munten een jarenlange ervaring met de markt opgebouwd. Voor hem is het sentiment bij de goudhandelaren van doorslaggevend belang en wanneer we ons daarop baseren lijkt het ergste leed geleden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Was goud een bubbel in 2011? Deze grafiek zegt iets anders

Er zijn er veel die beweren dat goud in 2011 een bubbel was die nu al 2 jaar leeg loopt. Onderstaande grafiek laat echter iets anders zien. En als goud geen bubbel was in 2011, dan is de daling sinds de piek van $ 1.900 naar nu $ 1.200 gewoon een cyclische berenmarkt in een seculaire stierenmarkt. Dat betekent dat we nog veel mogen verwachten van de GOUDPRIJS de komende jaren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Positief scenario voor goud is ongewijzigd

Goud: de laatste weken hebben we er tientallen rapporten over gelezen. De feiten liegen er niet om: de GOUDPRIJS is sinds het begin van dit jaar met ruim een kwart gedaald.

Goud: de laatste weken hebben we er tientallen rapporten over gelezen. De feiten liegen er niet om: de GOUDPRIJS is sinds het begin van dit jaar met ruim een kwart gedaald.

Credit Suisse, HSBC, Morgan Stanley en Goldman Sachs: allemaal ze hun voorspellingen voor de GOUDPRIJS naar beneden aangepast. Je zou voor minder de handdoek in de ring gooien. Jim Rickards, auteur van de ‘Currency Wars‘ en senior managing director in New York bij Tangent Capital, laat er de slaap niet voor. Het positief scenario voor goud is volgens hem ongewijzigd gebleven. Hij weigert mee te huilen met de wolven die goud dood en begraven hebben verklaard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Hedge funds ruiken bloed op de goudmarkt

Het zijn rustige tijden op de financiële markten, het volume ligt veel lager dan normaal door de feestdagen. Maar door de daling van de GOUDPRIJS naar $ 1.200 ruiken de hedge funds bloed waarbij ze de GOUDPRIJS door de stops van $ 1.179 zullen proberen te duwen, aldus ilver Doctors.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs