EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1361 tot 1365 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Goud flash crash: een vergissing?

De GOUDPRIJS onderging gisteren opnieuw een flash crash. De handel in de GOUDPRIJS moest zelfs 10 seconden stil gelegd worden door de forse daling. In enkele minuten tijd werden 4.200 contracten gedumpt op de markt waardoor de GOUDPRIJS terug viel van $ 1.245 naar $ 1.215. Daarna kwamen er kopers op de markt en veerde de GOUDPRIJS opnieuw op naar $ 1.240. Op 10 minuten tijd werden 25.000 contracten verhandeld, goed voor 10 % van het dagelijkse gemiddelde.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

De GOUDPRIJS moet de komende 12 maanden met 100 % stijgen

James Turk is er van overtuigd dat de GOUDPRIJS dit jaar kan verdubbelen. Hij verwijst daarvoor naar een grafiek die hij aan King World News doorspeelde.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Flashcrash in goud

GOUDPRIJS update 6/1 – Stijging ondanks flash crash Google Auteur

De GOUDPRIJS noteert op moment van schrijven een winst van +0,45% op $1241,70 per troy ounce. In euro's steegde goudkoers met +0,01% tot €910,34 per troy ounce. De zilverprijs noteert op moment van schrijven een winst van 0,4% op $20,33 per troy ounce. In euro’s steeg de zilverprijs met +0,1% tot €14,84 per troy ounce.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 6 januari 2014

Flashcrash in goud!

Vandaag zakte de GOUDPRIJS plotseling weg van $1.247 naar $1.215 per troy ounce, een daling van 2,56%. Vrijwel direct daarna kwam de computerhandel in goud weer tot bedaren en werd de prijsdaling vrijwel volledig ongedaan gemaakt. Het zijn dit soort merkwaardige prijsbewegingen in de markt die de geruchten over manipulatie voeden...

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: zondag 5 januari 2014

GOUDPRIJS 2014: Verdere daling of herstel?

De GOUDPRIJS daalde in 2013 met bijna 30%. Op 1 januari was de waarde van één troy ounce goud (31,1 gram) $1675,-.

Tijdens de afgelopen jaarwisseling noteerde de prijs van goud op $1205,- per troy ounce. De prijs van zilver daalde  in 2013 zelfs met 37%. De beide edelmetalen hebben het afgelopen jaar heel wat concurrentie van de andere beleggingsopportuniteiten gekregen. Ondanks de monetaire, financiële en economische omstandigheden, verkochten veel beleggers hun positie in edelmetaal.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs