EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1361 tot 1365 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: donderdag 19 december 2013

Geruchten over manipulatie op de goud markt worden steeds sterker

Met goud gebeurt er van alles wat niet helemaal pluis lijkt. In Londen wordt momenteel een onderzoek gevoerd naar manipulatie van de GOUDPRIJS. Enkele grootbanken hebben mogelijk de goud prijs de richting uitgestuurd die ze zelf graag hadden zien inslaan.

De manipulatie zou er ongeveer als volgt uitgezien kunnen hebben: de banken plaatsten verkooporders op dagen dat de liquiditeit relatief gering was. Relatief kleine verkooporders volstonden dan om de GOUDPRIJS omlaag te duwen waardoor meer verkooporders werden uitgelokt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Tweet van de dag: Goudmijnen en hun bodem

Ik heb al meermaals proberen aan te halen dat er een verschil is tussen de GOUDPRIJS en de goudmijnaandelen. De goudmijnaandelen zijn momenteel zo goedkoop, dat zelfs een verdere daling van de GOUDPRIJS geen desastreuze gevolgen moet hebben voor de goudmijnaandelen op lange termijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Begrotingsakkoord VS niet echt positief voor de GOUDPRIJS

Het is opvallend stil geworden rond de GOUDPRIJS en de andere edelmetalen. De meeste waarnemers lijken enigszins uit het lood geslagen, murw geslagen als ze zijn door de voortdurende onverwachte bewegingen in de GOUDPRIJS. Met de regelmaat van een klok wordt het goud neer gehamerd. Sommige beleggers hebben inmiddels de moed al in de schoenen laten zakken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Perfecte storm voor goud?

Volgens Zerohedge wordt de goudmarkt gemanipuleerd door de westerse centrale banken. Dat de GOUDPRIJS op 11 oktober 10 seconden werd onderbroken doordat er een onbekende partij 2,5 % van de jaarproductie op de markt dumpte in 1 minuut, is daar een sterk bewijs van. Maar de centrale banken schieten in hun eigen voeten waardoor goud bijna klaar is voor een perfecte storm.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

India drukt de GOUDPRIJS

Het is natuurlijk de vraag van 1 miljoen maar ze wordt toch regelmatig gesteld: waar zal de GOUDPRIJS een bodem vinden ? Het antwoord op deze belangrijke vraag is moeilijk te geven omdat eigenlijk niemand weet welk aanbod aan goud er nog boven de markt hangt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs