Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2575 artikelen gevonden. Artikel 1361 tot 1365
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Wil India zijn goud verkopen?

De GOUDPRIJS krijgt vandaag weer een mokerslag. Er gaat op het moment van schrijven weer 1,5 % af. Is het weer manipulatie zoals Maarten Verheyen denkt?

Of is het omdat er een akkoord in de maak lijkt in de Verenigde Staten? Of is het misschien omdat de Indiase centrale bank hintte op een mogelijke verkoop van zijn goud? Het laatste aspect wordt besproken op Market Update:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Marc Faber bespreekt de volatiliteit van de GOUDPRIJS

Tom Keene (Bloomberg TV) vroeg aan Marc Faber hoe hij de recente volatiliteit van de GOUDPRIJS bekijkt en ervaart.

Voor Marc Faber is de GOUDPRIJS weer afgezakt naar de koopzone onder 1250 dollar, omdat het sentiment zo negatief is omtrent goud, maar de omstandigheden steeds beter worden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 14 oktober 2013

China importeerde meer dan 2.000 ton goud de laatste 2 jaar

In september 2011 onthulde Wikileaks dat China van de Yuan een goudgedekte munt wil maken. Sinds eind 2011 zit de GOUDPRIJS serieus in het slop (toeval?). De theorie gaat dan ook steeds meer op dat China achter de papieren goudmanipulatie zit om de GOUDPRIJS zo laag mogelijk te houden om zoveel mogelijk goud goedkoop in te slaan. En China slaagt er in om massa’s fysiek goud naar zijn land te krijgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 13 oktober 2013

Goud handelaren spelen met vuur

Goud kende alweer een slechte week. Moeten beleggers maar leven met een berenmarkt? Of houdt de verkoopdruk op de GOUDPRIJS eerdaags op? Wij denken het laatste en hier is waarom.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 13 oktober 2013

Goud en zilver report (Week 41)

De GOUDPRIJS zakte afgelopen week met 2,84%, terwijl zilver 1,69% goedkoper werd. De prijzen zijn in euro's bijna terug op het dieptepunt van eind juni. Lees meer over de laatste ontwikkelingen in de goudmarkt op Marketupdate.nlLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$