Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 1361 tot 1365
Bron:
Geplaatst: dinsdag 19 november 2013

Manipulatie? Het verkoopadvies van Goldman Sachs

De gedeeltelijke (en nu lijkt tijdelijke) inzakking van de GOUDPRIJS werd mede ingeleid door een brief. De donderdag voor het begin van de koersval (vrijdag 12 april) kwam Goddamn  Sachs met een verkoopadvies op goud en een koopadvies voor Amerikaanse staatsobligaties. Uit naspeuringen van het altijd boeiende blog Zero Hedge blijkt nu dat hun volgende zet was om recordhoeveelheden goudtrackers in te slaan en obligaties te verkopen.

We hebben de truc al eerder gezien bij George Soros en voor velen onder u zal het geen verassing zijn, maar het blijft tergend. De reden dat dergelijke acties niet strafbaar zijn is een scheiding binnen de banken of beleggingsinstelling. De advies en vermogensbeheer tak van een bank horen op alle mogelijke manieren gescheiden te zijn van de handelstak van een bank. In bankiersdialect heet dat een Chinese muur. Zoals bij de echte Chinese muur zijn deze meestal afgebrokkeld en nog niet in staat om een natte tosti tegen te houden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 19 november 2013

GOUDPRIJS in India 20% hoger dan de wereldmarktprijs

In India betaalt men vandaag de dag een premie van 20% bovenop de wereldwijde GOUDPRIJS. Door een beperkt aanbod moet men steeds meer premie betalen om fysiek goud te bemachtigen. Voorheen lag de premie op goud dicht bij de hoogte van de importheffing, maar nu is die ruim twee keer zo hoog.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 15 november 2013

De GOUDPRIJS stijgt 3.500 %

Sinds 1970 wist de GOUDPRIJS een rendement te genereren van 3.500 procent, zo staat op The Telegraph.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Schiff: ‘Goud kan nu kaarsrecht omhoog’

Peter Schiff, CEO van EuroPacific Capital, was opnieuw te gast op CNBC om zijn mening over de financiële markten, met name de recente beweging van de GOUDPRIJS. Volgens Schiff begrijpen de meeste handelaars goud gewoonweg niet, zelfs aan de World Gold Council wordt tegenwoordig getwijfeld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Er komt een gefabriceerde goud-crash nog voor het einde van dit jaar

Gary Savage uitgever van Smart Money Tracker voorziet een nieuwe gefabriceerde goud-crash binnen de 30 à 40 dagen, zo eentje als we gezien hebben in april en eind juni. Deze nieuwe gefabriceerde goud-crash kan de GOUDPRIJS nog eens $ 200 lager duwen richting $ 1.000 aldus Bull Market Thinking.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$