EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1366 tot 1370
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

GOUDPRIJS is klaar voor een kleine bear-market rally

De meeste goudanalyses zijn negatief. De mogelijkheid tot tapering in december speelt de GOUDPRIJS parten zodat de GOUDPRIJS onderdrukt blijft tot hier meer duidelijkheid over bestaat. Maar vanuit een Elliott Wave perspectief lijkt de GOUDPRIJS klaar om een mini bear-market rally neer te zetten, aldus Ramki Ramakrishnan op MarketWatch.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Vraag naar fysiek goud blijft ongekend groot

Fysiek goud blijft bij velen hoog op het verlanglijstje staan, in weerwil van de perikelen van de GOUDPRIJS op de financiële markten. Komend jaar zouden de bordjes wel eens verhangen kunnen worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Nieuw onderzoek: rommelden banken ook met de GOUDPRIJS?

De Duitse toezichthouder op de financiële markten, Bafin, onderzoekt hoe individuele banken participeren in het vaststellen van goud- en zilverprijzen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

China importeerde in oktober 131,19 ton goud uit Hong Kong

China heeft in de maand oktober 131,19 ton goud geïmporteerd via Hong Kong, het belangrijkste importkanaal voor de Chinese goudmarkt. Al zes maanden op rij importeerde China netto meer dan 100 ton goud per maand. De bruto import verdubbelde in de eerste tien maanden van dit jaar ten opzichte van vorig jaar. De dalende GOUDPRIJS doet de Chinezen niets...

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

9 factoren die een stijgende GOUDPRIJS in de weg staan

Goud stevent af op zijn slechtste jaar sinds 1981. Contrair ingestelde beleggers zijn nu direct alert. Waarom stijgt goud niet meer en welke factoren staan een verdere opmars in de weg?

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs