EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1376 tot 1380 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Bitcoins zijn meer waard dan goud

De prijs van Bitcoin kwam vandaag in China voor het eerst op gelijke hoogte met de GOUDPRIJS. De virtuele munt is de afgelopen weken ongelooflijk hard in waarde gestegen en kan in China al ingewisseld worden voor een troy ounce goud. Is Bitcoin een nieuwe tulpenmanie of zien we de totstandkoming van een alternatief geldsysteem?

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Manipulatie GOUDPRIJS volledig op rekening van China

Het lot van de Amerikaanse dollar ligt in Chinese handen en is gebonden aan goud, zo staat op Silver Doctors.

China heeft 20 keer zoveel reserves als het ESF en POMO. China bespeelt de goudmarkt alsof het niets is om de prijs zo laag mogelijk te houden en zoveel mogelijk goedkoop goud in te slaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2013

Marketupdate lezers laten zich niet afschrikken door daling GOUDPRIJS

De Marketupdate lezers laten zich niet afschrikken door een verdere daling van de GOUDPRIJS. Als de GOUDPRIJS nog 20% zakt denkt bijna 70% eraan om meer goud te kopen. Slechts 3% geeft aan te willen verkopen na een dergelijke prijsdaling. Een op de vijf zal niet kopen of verkopen of weet het nog niet.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

GOUDPRIJS is klaar voor een kleine bear-market rally

De meeste goudanalyses zijn negatief. De mogelijkheid tot tapering in december speelt de GOUDPRIJS parten zodat de GOUDPRIJS onderdrukt blijft tot hier meer duidelijkheid over bestaat. Maar vanuit een Elliott Wave perspectief lijkt de GOUDPRIJS klaar om een mini bear-market rally neer te zetten, aldus Ramki Ramakrishnan op MarketWatch.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Vraag naar fysiek goud blijft ongekend groot

Fysiek goud blijft bij velen hoog op het verlanglijstje staan, in weerwil van de perikelen van de GOUDPRIJS op de financiële markten. Komend jaar zouden de bordjes wel eens verhangen kunnen worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs