Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2610 artikelen gevonden. Artikel 1376 tot 1380
Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 29 oktober 2013

3 redenen waarom de GOUDPRIJS zal gaan stijgen

De 3 redenen waarom de GOUDPRIJS zal gaan stijgen en nog snel ook, komen van de Amerikaanse Dailyreckoning.com (TDR), een site van notoire doemdenkers over de wereldeconomie maar die wel juist zaten met hun voorspelling in het jaar 2000.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 28 oktober 2013

Marc Faber: ‘Als je goud wil kopen, kies dan voor kwalitatieve goudmijnaandelen’

Marc Faber is niet enkel een populaire beleggingsstrateeg, hij is ook lid van de Barron’s Ronde Tafel, een genootschap van financiële experts voor het Amerikaanse financiële weekblad.

Marc Faber werd door Barron’s gevraagd naar zijn mening over de GOUDPRIJS, aangezien hij goed bekend is met goud. Hij wees de interviewer in kwestie erop dat vele experts vandaag negatief zijn over goud.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 28 oktober 2013

Waarom wij rotsvast blijven geloven in goud

De consolidatiefase van de GOUDPRIJS duurt veel langer dan de meeste hadden verwacht, mezelf incluis. Dit zorgt voor het zwakste sentiment in tientallen jaren en het zorgt er ook voor dat zelfs de grootste believers beginnen twijfelen. Om deze believers terug op het juiste pad te brengen, heeft

Om deze believers terug op het juiste pad te brengen, heeft Gold Stock Bull de fundamenten nog eens op een rijtje gezet:

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 27 oktober 2013

Goud en zilver report (Week 43)

De GOUDPRIJS steeg de afgelopen week met 1,72% naar ruim €978 per troy ounce. De zilverprijs steeg 1,96% naar ruim €525 per kilogram. De dollar verzwakte door een slecht banencijfer en getemperde verwachtingen omtrent tapering. Meer nieuws in het wekelijkse rapport op Marketupdate.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

De poppen zijn aan het dansen op de goudmarkt

De dagelijkse koersbewegingen van de GOUDPRIJS zijn voor een ieder te volgen. Maar een kijkje achter de schermen biedt een welhaast ontluisterende blik van wat er zich écht afspeelt. Het is oorlog op de goudmarkt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$