Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2625 artikelen gevonden. Artikel 1376 tot 1380
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Analyse: Waarom de GOUDPRIJS verder zal dalen

De GOUDPRIJS is dit jaar al met 20% gezakt, maar die prijs kan nog verder omlaag. De GOUDPRIJS is namelijk gebaseerd op claims op goud en die claims zijn nu al ernstig overgewaardeerd. Tegenover iedere ounce goud van de COMEX staan 61 claims op goud. Toch hebben ze op de markt dezelfde prijs. Hoe lang is dat vol te houden?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Hoe lang kan de VS de GOUDPRIJS nog blijven manipuleren?

Voormalig US Treasury Official Dr. Paul Craig Roberts gaf een interview aan King World News waarbij hij verwacht dat de Verenigde Staten pas zal stoppen met de manipulatie van de GOUDPRIJS wanneer er een alternatief systeem geïnstalleerd is voor de Amerikaanse dollar in de internationale handel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Goud deelt niet mee in de feestvreugde

Goed nieuws, is slechts nieuws. Althans dat gold voor het sterk meevallende banenrapport in de VS en in het verlengde daarvan een GOUDPRIJS die wederom stevig onder druk stond.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

Amerikaanse grootbanken zetten sterk in op een stijgende GOUDPRIJS

De netto long positie op goudfutures die de Amerikaanse grootbanken aanhouden, is tussen 3 september en 1 oktober gestegen met 13.101 contracten naar 58.007. Het is de op één na grootste netto long positie die de 3 tot 5 grootste Amerikaanse banken hebben aangehouden sinds ze afgelopen juni voor het eerst netto long gingen op goudfutures.  Het is dus duidelijk dat de Amerikaanse grootbanken een stijging van de GOUDPRIJS verwachten.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

GOUDPRIJS onderuit na publicatie banencijfer VS

In de maand oktober kwamen er in de VS 204.000 nieuwe banen bij, veel meer dan de algemene verwachting van 120.000 banen. Ook werd het cijfer van september wat naar boven herzien. Toch steeg de werkloosheid als gevolg van een dalende participatiegraad. Steeds meer werkloze Amerikanen stoppen met het zoeken naar een baan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$