Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 1391 tot 1395
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

Deze drie factoren wegen zwaar op de GOUDPRIJS

Wie wat relevants wil zeggen het toekomstige verloop van de GOUDPRIJS, kan maar beter drie factoren op zijn radarscherm zetten die allesbepalend zullen zijn.

De GOUDPRIJS is aardig opgekrabbeld en danst inmiddels rond de $1350. Dat is nog altijd vér verwijderd van de $1.900 (ooit), maar het sentiment voor de korte termijn is toch gekanteld naar de voor de goud bulls gunstige kant. Hoewel het altijd erg lastig is om veel te kunnen zeggen over het korte termijn koersverloop van de GOUDPRIJS, zijn er wel enkele variabelen aan te wijzen die, voor nu althans, een doorslaggevende rol kunnen spelen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

Steeds meer jongeren en kleine spaarders kopen goud

In Duitsland kopen steeds meer jonge mensen en mensen met een bescheiden spaarrekening goud, dat schrijft Deutsche Wirtschaft Nachrichten op basis van een rondvraag onder Duitse goudhandelaren. Daaruit blijkt ook dat men juist meer goud is gaan kopen door de dalende GOUDPRIJS. De verhouding tussen verkoop en terugkoop transacties ligt op 10:1. In Nederland zien we een soortgelijke trend.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 29 oktober 2013

3 redenen waarom de GOUDPRIJS zal gaan stijgen

De 3 redenen waarom de GOUDPRIJS zal gaan stijgen en nog snel ook, komen van de Amerikaanse Dailyreckoning.com (TDR), een site van notoire doemdenkers over de wereldeconomie maar die wel juist zaten met hun voorspelling in het jaar 2000.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 28 oktober 2013

Marc Faber: ‘Als je goud wil kopen, kies dan voor kwalitatieve goudmijnaandelen’

Marc Faber is niet enkel een populaire beleggingsstrateeg, hij is ook lid van de Barron’s Ronde Tafel, een genootschap van financiële experts voor het Amerikaanse financiële weekblad.

Marc Faber werd door Barron’s gevraagd naar zijn mening over de GOUDPRIJS, aangezien hij goed bekend is met goud. Hij wees de interviewer in kwestie erop dat vele experts vandaag negatief zijn over goud.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 28 oktober 2013

Waarom wij rotsvast blijven geloven in goud

De consolidatiefase van de GOUDPRIJS duurt veel langer dan de meeste hadden verwacht, mezelf incluis. Dit zorgt voor het zwakste sentiment in tientallen jaren en het zorgt er ook voor dat zelfs de grootste believers beginnen twijfelen. Om deze believers terug op het juiste pad te brengen, heeft

Om deze believers terug op het juiste pad te brengen, heeft Gold Stock Bull de fundamenten nog eens op een rijtje gezet:Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$