Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 1391 tot 1395
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 22 oktober 2013

Goud opnieuw in Backwardation

De London Bullion Market Association (LBMA) Gold forward rates of de GOFO's zijn terug negatief. Hiermee is de goudmarkt terug in backwardation. Dit duidt op grote stress en tekorten op de fysieke goudmarkt. Meestal is dit een voorbode voor een stijging van de GOUDPRIJS - Bullion Street.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Grillige GOUDPRIJS verbaast iedereen

Koersbewegingen zijn niet altijd te verklaren. Dat is een waarheid als een koe. Maar de grillige bewegingen bij de GOUDPRIJS verbaast een ieder, inclusief professionele handelaren.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 20 oktober 2013

Goud en zilver report (Week 42)

De GOUDPRIJS steeg afgelopen week met 2,35% naar €961,83 per troy ounce. De zilverprijs steeg met 1,65% naar €515,05 per kilo. De prijsstijging was nog groter in dollars, omdat de Amerikaanse munt verzwakte ten opzichte van de euro. De dollar staat zelfs op het zwakste punt in bijna twee jaar tijd. Lees meer in het wekelijkse overzicht op Marketupdate.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

“Edelmetaalmijnen nu interessant”

Volgens Arjen Schreur van Goudbelegger.com zijn edelmetaalmijnen nu een interessante belegging. Door de prijsdaling van goud zijn ook de mijnaandelen veel goedkoper geworden. Als de GOUDPRIJS weer stijgt kunnen mijnaandelen daar volgens Schreur goed van profiteren. Maar hij ziet ook risico's in deze belegging.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$