Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2625 artikelen gevonden. Artikel 141 tot 145
Bron: Hollandgold
Geplaatst: maandag 5 december 2016

Deutsche Bank treft schikking van $60 miljoen voor manipulatie GOUDPRIJS

Deutsche Bank treft een schikking van $60 miljoen voor het manipuleren van de GOUDPRIJS, zo schrijft Reuters. De bank werd schuldig bevonden aan het manipuleren van de dagelijkse GOUDPRIJS fixing, waardoor handelaren op oneerlijke wijze benadeeld werden. In oktober trof Deutsche Bank ook al een schikking van $38 miljoen voor het manipuleren van de zilverprijs.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 5 december 2016

Goud niet aan te slepen door referendum Italie

Het Italiaanse referendum en de daling van de GOUDPRIJS zorgen voor extra drukte in de goudhandel. Bij goudhandelaren als Goudstandaard en Hollandgold kwamen er het afgelopen weekend aanzienlijk meer bestellingen binnen dan normaal. “De drukte is vergelijkbaar met de Amerikaanse presidentsverkiezingen van een maand geleden en het Brexit referendum van afgelopen zomer”, zo verklaarde Menno Brandsma van Hollandgold tegenover Marketupdate.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 3 december 2016

Het ergste moet mogelijk nog komen voor goud

2 van ’s werelds top analisten zien nog een moeilijk jaar voor de GOUDPRIJS in 2017. De stijgende rentevoeten en de sterke Amerikaanse dollar zullen er echter voor zorgen dat de prijs van het gele edelmetaal nog verder kan zakken dan nu al het geval is.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 2 december 2016

GOUDPRIJS in China stijgt door importbeperking

In China is de premie op goud de afgelopen week gestegen tot $46 per troy ounce, het hoogste niveau sinds januari 2014. De lokale GOUDPRIJS stijgt als gevolg van een importquotum, waardoor banken minder edelmetaal kunnen importeren dan ze eigenlijk zouden willen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 2 december 2016

GOUDPRIJS naar laagste niveau in tien maanden

De GOUDPRIJS zakte donderdag naar $1.166 per troy ounce, het laagste niveau sinds februari. De prijs van goud staat onder druk door de stijging van de dollar en de oplopende rente, omdat het edelmetaal geen cashflow oplevert. Deze week steeg de rente op Amerikaanse staatsleningen naar 2,45%, waardoor veel beleggers het minder aantrekkelijk vinden om een positie in goud te nemen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$