EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1411 tot 1415 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Kunnen de goudmijnen de lagere GOUDPRIJS nog wel verdragen?

De daling van de GOUDPRIJS zet de mijnbouwsector verder onder druk. Hun winstmarge komt steeds meer onder druk te staan, omdat de productiekosten blijven stijgen en steeds dichter bij de GOUDPRIJS komen. Hoe hoog zijn de kosten voor giganten als Barrick Gold, Goldcorp en Newmont Mining?

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: zondag 24 november 2013

Goud en zilver report (Week 47)

De GOUDPRIJS zakte afgelopen week met 4%, terwijl de zilverprijs met 4,95% onderuit ging. Door die prijsdaling zien we een heuse waterscheiding in de goudmarkt ontstaan. Aan welke kant staat u? Lees het volledige rapport op Marketupdate.nl

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

Is de GOUDPRIJS op weg naar $ 1.000?

Goud en zilver zitten weer in een dalende lijn en komen weer dicht in de buurt van de laagste niveaus eind juni. Vele beleggers vragen zich dan ook af of de GOUDPRIJS verder kan dalen naar de magische grens van$ 1.000. Met een mogelijke 'tapering' in december door de Federal Reserve, zou dat best eens kunnen - aldus Yahoo Finance.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

Goldman Sachs verwacht verdere daling GOUDPRIJS

Het goddelijke Goldman Sachs verwacht dat de GOUDPRIJS nog verder naar beneden gaat. Voor 2014 rekenen analisten van de bank op een verdere prijsdaling van 15%. Dit jaar is de prijs van goud al met een kwart gezakt. Ondertussen blijven landen als China, India en Rusland goud kopen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2013

Hoe heeft de goudmarkt de piek van 2011 kunnen missen?

Eric Sprott vanĀ Sprott Asset Management LP is een van de grootste voorstanders van goud en zilver. Sinds het begin van deze eeuw heeft Sprott dan ook ontzettend veel geld verdiend met goud, zilver, goud- en zilvermijnen te kopen. De laatste 2 jaar heeft dit echter niet gebracht wat ervan verwacht werd. Hoe komt het dat de meeste de piek en de daling van de GOUDPRIJS niet zagen aankomen?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs