Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1416 tot 1420
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

Peak Gold speelt in het voordeel van de GOUDPRIJS

Er is in de voorbije jaren veel te doen geweest over Peak Oil. Meer bepaald over het feit dat de olieproductie haar limieten heeft bereikt. Believers van het Peak Oil verhaal zijn er van overtuigd dat de olieprijs op termijn alleen maar kan stijgen omdat er minder olie op de markt zal komen.

We kunnen dit verhaal inderdaad ondersteunen, onder voorwaarde echter dat er ook rekening wordt gehouden met de schale oil boom in de VS. Het valt voorlopig moeilijk te achterhalen of die boom inderdaad het formaat zal aannemen dat sommigen verwachten.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 6 oktober 2013

Goud en zilver report (Week 40)

Het wekelijkse goud en zilver rapport leest u iedere zondag op Marketupdate. Het nieuws van afgelopen week uit de goudmarkt, compleet met grafieken van de GOUDPRIJS en zilverprijs.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: zondag 6 oktober 2013

Manipulatie in de goudmarkt

De koers van goud (en zilver) wordt waarschijnlijk nog altijd gemanipuleerd. Daar zijn duidelijke aanwijzingen voor, we mogen dat dus gerust hier stellen. De GOUDPRIJS zou zomaar eens honderden dollars hoger kunnen staan. Goud is de anti-dollar en zo de Amerikaanse munt gaat, zo gaat altijd de GOUDPRIJS - in de tegengestelde richting. Niet alleen werkt de Amerikaanse geldpers al jaren aan een verschroeiend tempo, maar het land zit ook nog eens politiek in nauwe schoenen met een begroting die maar niet van de grond wil komen en het aankomende schuldplafond op 17 oktober nadert met rasse schreden. Dit alles geeft een enorme druk op de munt, ergo de GOUDPRIJS zou zeker nu aanzienlijk hoger moeten staan.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 4 oktober 2013

Goud moet terug naar $ 1.050 alvorens nieuwe hoogtes op te zoeken

Op de London Bullion Market Association conference in Rome voorspelden een delegatie van analisten een gemiddelde GOUDPRIJS van $ 1.405 tegen november volgend jaar. 4 topfiguren onder deze analisten verwachten wel dat de GOUDPRIJS eerst nog tot $ 1.050 zal terugvallen om de zwakke posities uit de markt te schudden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

GATA op CNBC: “Manipulatie GOUDPRIJS bewezen”

Chris Powell van GATA was te gast op CNBC om de uitzonderlijke bewegingen van de GOUDPRIJS te bespreken. Volgens GATA kan er geen misverstand meer over bestaan: de GOUDPRIJS wordt gemanipuleerd!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$