EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1416 tot 1420
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

Indiërs betalen bijna 10% premie voor goud

In India betaalt men voor een troy ounce fysiek goud bijna 10% premie bovenop de wereldwijde GOUDPRIJS. Door een nieuw importquotum is het aanbod van fysiek goud schaars en kan men hogere prijzen vragen voor het gele edelmetaal. Dat terwijl de vraag naar goud in India de laatste tijd stijgt door het festivalseizoen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2013

Tweet van de dag: Goud is klaar voor $ 1.550

Het opnieuw doorbreken van de barrière van $ 1.300 was een belangrijk moment voor de GOUDPRIJS. Technisch gezien gaat het allemaal volgens het boekje. $ 1.275 bleek een mooi steunniveau te zijn en de volgende barrière van $ 1.325 werd ook met de nodige kracht opwaarts doorbroken. Hoe gaat het nu verder?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

De man die eerder correct een goud rally voorspelde, voorspelt dit nu opnieuw …

John Hathaway van Tocqueville Asset Management L.P., is een van de meest gewaardeerde analisten van de goudmarkt. Hij voorspelde in het verleden al correct verschillende rally's van de GOUDPRIJS en hij zegt nu aan dat we opnieuw aan het begin staan van een nieuwe rally, al is de timing hiervan moeilijk in te schatten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

Beleggers storten zich weer op goudmijnaandelen

Gisteren steeg de GOUDPRIJS een kleine 2 procent of $ 20 nadat de economische data uit de Verenigde Staten opnieuw teleurstelden. Beleggers geloven nu niet meer dat tapering voor direct zal zijn. Een verdere opvolging van QE 3 is slecht voor de dollar en daarmee goed voor de GOUDPRIJS. De goudmijnaandelen profiteerden het meeste, aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Zwak banencijfer VS zet GOUDPRIJS en euro hoger

Een zwak banencijfer uit de VS zet de GOUDPRIJS meer dan een procent hoger. Tegelijkertijd verzwakte de dollar tegenover de euro, want de wisselkoers bereikte het hoogste niveau in twee jaar tijd. Men rekende op 180.000 nieuwe banen in de maand september, maar het werden er slechts 148.000. De werkloosheid in de VS blijft steken op 7,2%. De participatiegraad bleef onveranderd op 63,2%.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs