EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1416 tot 1420 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

Manipulatie? Het verkoopadvies van Goldman Sachs

De gedeeltelijke (en nu lijkt tijdelijke) inzakking van de GOUDPRIJS werd mede ingeleid door een brief. De donderdag voor het begin van de koersval (vrijdag 12 april) kwam Goddamn  Sachs met een verkoopadvies op goud en een koopadvies voor Amerikaanse staatsobligaties. Uit naspeuringen van het altijd boeiende blog Zero Hedge blijkt nu dat hun volgende zet was om recordhoeveelheden goudtrackers in te slaan en obligaties te verkopen.

We hebben de truc al eerder gezien bij George Soros en voor velen onder u zal het geen verassing zijn, maar het blijft tergend. De reden dat dergelijke acties niet strafbaar zijn is een scheiding binnen de banken of beleggingsinstelling. De advies en vermogensbeheer tak van een bank horen op alle mogelijke manieren gescheiden te zijn van de handelstak van een bank. In bankiersdialect heet dat een Chinese muur. Zoals bij de echte Chinese muur zijn deze meestal afgebrokkeld en nog niet in staat om een natte tosti tegen te houden.

Lees verder op
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

GOUDPRIJS in India 20% hoger dan de wereldmarktprijs

In India betaalt men vandaag de dag een premie van 20% bovenop de wereldwijde GOUDPRIJS. Door een beperkt aanbod moet men steeds meer premie betalen om fysiek goud te bemachtigen. Voorheen lag de premie op goud dicht bij de hoogte van de importheffing, maar nu is die ruim twee keer zo hoog.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2013

De GOUDPRIJS stijgt 3.500 %

Sinds 1970 wist de GOUDPRIJS een rendement te genereren van 3.500 procent, zo staat op The Telegraph.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 november 2013

Schiff: ‘Goud kan nu kaarsrecht omhoog’

Peter Schiff, CEO van EuroPacific Capital, was opnieuw te gast op CNBC om zijn mening over de financiële markten, met name de recente beweging van de GOUDPRIJS. Volgens Schiff begrijpen de meeste handelaars goud gewoonweg niet, zelfs aan de World Gold Council wordt tegenwoordig getwijfeld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 november 2013

Er komt een gefabriceerde goud-crash nog voor het einde van dit jaar

Gary Savage uitgever van Smart Money Tracker voorziet een nieuwe gefabriceerde goud-crash binnen de 30 à 40 dagen, zo eentje als we gezien hebben in april en eind juni. Deze nieuwe gefabriceerde goud-crash kan de GOUDPRIJS nog eens $ 200 lager duwen richting $ 1.000 aldus Bull Market Thinking.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs