Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2576 artikelen gevonden. Artikel 1416 tot 1420
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

Volatiliteit in de GOUDPRIJS kan de uptrend niet breken

De GOUDPRIJS heeft een paar volatiele maanden achter de rug en niets laat voorzien dat daar op korte of middellange termijn verandering in zal komen. De volatiliteit bij de GOUDPRIJS kan echter niet beletten dat de uptrend bij de edele metalen in het algemeen en goud in het bijzonder nog niet gebroken is.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

Von Greyerz: Fed zal niet gaan ‘taperen’

economische lot ligt in de handen van Bernanke. Egon von Greyerz, de stichter van de prestigieuze Zwitserse beleggingsvennootschap Matterhorn Asset Management, zegt dat de Amerikaanse centrale bank níet zal gaan “taperen”. De FED kan zich dit volgens von Greyerz gewoonweg niet permitteren. Hierdoor zou de GOUDPRIJS flink kunnen gaan stijgen. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Volgens deze grafieken kan de GOUDPRIJS nog veel lager

Volgens Gold Scents is het belangrijk om te kijken naar de weekgrafieken om te zien welke richting een activa uit gaat. Voor goud (en zilver) ziet het er momenteel alles behalve rooskleurig uit. Alles wijst erop dat de GOUDPRIJS een tussentijdse top heeft gemaakt in een dalende trend. Op onderstaande grafiek is te zien hoe de zware daling van afgelopen donderdag zware schade heeft toegebracht aan de GOUDPRIJS.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Eric Sprott: Goud naar $ 2.400 tegen volgende zomer

Eric Sprott is te gast bij de Vanessa Collet van Goldseek.com. De eerste vraag gaat er direct over waarom Sprott denkt dat de GOUDPRIJS tegen volgende zomer op $ 2.400 zal staan, ruim $ 1.000 hoger dan vandaag. Dit zou een stijging inhouden van 85 procent.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Fysieke vraag zal GOUDPRIJS vanaf nu bepalen

Voor bezitters van goud en/of goudmijnaandelen was de daling van de GOUDPRIJS waarschijnlijk een pijnlijke zaak. De verwachtingen waren hooggespannen en die werden dus niet ingelost. Maar hierbij moeten we toch een relativerende opmerking maken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$