EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1426 tot 1430 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

GOUDPRIJS onderuit na publicatie banencijfer VS

In de maand oktober kwamen er in de VS 204.000 nieuwe banen bij, veel meer dan de algemene verwachting van 120.000 banen. Ook werd het cijfer van september wat naar boven herzien. Toch steeg de werkloosheid als gevolg van een dalende participatiegraad. Steeds meer werkloze Amerikanen stoppen met het zoeken naar een baan.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

World Gold Council wil witte vlag voor goud niet strijken

Beleggers in goud hebben het het afgelopen jaar behoorlijk lastig gehad. De aandelenmarkten stegen vrolijk verder, de GOUDPRIJS stond stevig onder druk. Wat zijn de perspectieven?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

Goud heeft alleen een correlatie met…

Een grondig onderzoek door de World Gold Council naar de correlatie van goud met andere asset classes bracht enkele verrassende uitkomsten aan het licht.

Juan Carlos Artigas, Hoofd Research bij de World Gold Council, is een overtuigd ‘believer’ in goud. Hij publiceerde een uitgebreide studie over dit edelmetaal en over de evolutie van de GOUDPRIJS, waarbij onder andere werd onderzocht naar mogelijke correlaties met andere activa klassen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 november 2013

Amerikaanse grootbanken verwachten stijging GOUDPRIJS

De netto long positie op goudfutures die de Amerikaanse grootbanken aanhouden, is tussen 3 september en 1 oktober gestegen met 13.101 contracten naar 58.007. Deze gegevens worden door de CFTC bijgehouden in de Bank Participation Reports.

We hebben er hieronder een grafiek van gemaakt. Het is de op één na grootste netto long positie die de 3 tot 5 grootste Amerikaanse banken hebben aangehouden sinds ze afgelopen juni voor het eerst netto long gingen op goudfutures. 

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2013

John Embry “Het wordt steeds duidelijker dat centrale banken geen goud meer hebben”

John Embry is verheugd met het nieuws dat de Finse centrale bank heeft toegegeven dat ze het grootste deel van hun goudreserves hebben opgeslagen in het buitenland terwijl ze de helft van hun goudreserves uitgeleased hebben. Dit doet vermoeden dat goud in buitenlandse kluizen, bijvoorbeeld Londen, meermaals uitgeleased kan zijn waardoor de goudmarkt groter lijkt dan ze in werkelijkheid is, aldus

Volgens John Embry hebben de centrale banken op deze manier ervoor kunnen zorgen dat de werkelijke waarde van goud niet aan de oppervlakte is gekomen. Dit kan blijven doorgaan totdat de markt voor fysiek goud volledig opdroogt, daarna zal de GOUDPRIJS de hoogte in schieten.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs