Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2626 artikelen gevonden. Artikel 1431 tot 1435
Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: zondag 6 oktober 2013

Manipulatie in de goudmarkt

De koers van goud (en zilver) wordt waarschijnlijk nog altijd gemanipuleerd. Daar zijn duidelijke aanwijzingen voor, we mogen dat dus gerust hier stellen. De GOUDPRIJS zou zomaar eens honderden dollars hoger kunnen staan. Goud is de anti-dollar en zo de Amerikaanse munt gaat, zo gaat altijd de GOUDPRIJS - in de tegengestelde richting. Niet alleen werkt de Amerikaanse geldpers al jaren aan een verschroeiend tempo, maar het land zit ook nog eens politiek in nauwe schoenen met een begroting die maar niet van de grond wil komen en het aankomende schuldplafond op 17 oktober nadert met rasse schreden. Dit alles geeft een enorme druk op de munt, ergo de GOUDPRIJS zou zeker nu aanzienlijk hoger moeten staan.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 4 oktober 2013

Goud moet terug naar $ 1.050 alvorens nieuwe hoogtes op te zoeken

Op de London Bullion Market Association conference in Rome voorspelden een delegatie van analisten een gemiddelde GOUDPRIJS van $ 1.405 tegen november volgend jaar. 4 topfiguren onder deze analisten verwachten wel dat de GOUDPRIJS eerst nog tot $ 1.050 zal terugvallen om de zwakke posities uit de markt te schudden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

GATA op CNBC: “Manipulatie GOUDPRIJS bewezen”

Chris Powell van GATA was te gast op CNBC om de uitzonderlijke bewegingen van de GOUDPRIJS te bespreken. Volgens GATA kan er geen misverstand meer over bestaan: de GOUDPRIJS wordt gemanipuleerd!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

GOUDPRIJS kan ook stijgen als de economie aantrekt

The Gold Report had een interview met Dan Coxe, portfolio manager bij BMO Asset Management. Volgens Coxe is het tijdperk van het goedkope geld nog lang niet voorbij. Maar op een gegeven moment zullen de rentevoeten en de prijzen van goederen gaan stijgen waardoor we inflatie krijgen. Dan zal men beseffen dat monetaire expansie en inflatie toch samen gaan waardoor goud weer aantrekkelijker wordt voor de beleggers.

Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: donderdag 3 oktober 2013

GOUDPRIJS in de vele duizenden dollars

“Wanneer de Crash komt zal de GOUDPRIJS naar $10.000 per troy ounce stijgen” (deel 2) september 30th, 2013 by Koen

In navolging van deel 1 | Albert Edwards mag dan een buitenbeentje lijken – hij krijgt in zijn zienswijze bijval en niet van de minste. Yale econoom Stephen Roach denkt ook dat de problemen in de groeimarkten een serieuze daling van de beurzen kunnen veroorzaken. “Large current account deficits make emerging markets vulnerable“, zei hij op CNBC.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$