Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 1441 tot 1445
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

De GOUDPRIJS kan nog verrassend uit de hoek komen

Goldman Sachs voorspelt een GOUDPRIJS van $ 1.000 tegen eind 2014. HSBC ziet ook niet veel graten in een hogere GOUDPRIJS, maar stelt wel vast dat een lage GOUDPRIJS de fysieke vraag in Azië aanvuurt. Er kan veel veranderen op korte tijd op de goudmarkt, maar US Funds blijft positief en denkt dat de GOUDPRIJS wel eens kan verrassen de komende maanden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

GOUDPRIJS nog dit jaar weer op $ 1,600

De GOUDPRIJS moet nog dit jaar het niveau van $ 1.600 kunnen bereiken. Anthem Blanchard, CEO van Anthem Vault, in de VS een ware autoriteit op het gebied van edelmetalen, is daarvan overtuigd. Hij verkoopt met Anthem Vault fysiek goud en zilver aan Amerikaanse consumenten en heeft dus niets te maken met de papieren goudmarkt.

Blanchard maakt zich sterk dat het slot van 2013 er qua evolutie van de GOUDPRIJS veelbelovend uitziet. Die GOUDPRIJS zal voor het einde van dit jaar weer op $ 1,600 staan. Dat betekent dat er vanaf de huidige prijsniveaus nog een aardig ritje kan worden afgelegd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 24 september 2013

Dit is de belangrijkste reden waarom de GOUDPRIJS vanaf nu hoger kan…

Michael Gayed (Pension Partners) ziet de GOUDPRIJS vanaf nu hoger gaan als gevolg van het beleid van de Fed. Dat vertelde hij aan Trish Regan van Bloomberg TV.

De centrale bank wil niets liever dan een negatieve reële rente en zal in de komende periode alles in het werk stellen om deze doelstelling te bereiken. Voor aandelen wordt Gayed voorzichtiger…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Bernanke kent de oorzaak van de GOUDPRIJS zwakte

Bernanke heeft een levensgevaarlijke politiek gevoerd met zijn ruime monetaire beleid. Maakt hem dat tot de gevaarlijkste man ter wereld? Het antwoord op die vraag moeten we u schuldig blijven. We kunnen u echter wel vertellen dat de naam van Bernanke hoog op het lijstje staat.

Door de massale geldcreatie heeft Bernanke de kiem gelegd voor een ontwrichting van het financieel systeem. De gebeurtenissen op de valutamarkten bewijzen dat tapering door de Amerikaanse centrale bank wel degelijk gevaren met zich meebrengt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 september 2013

Toekomst voor goud ziet er goed uit – GOUDPRIJS naar $ 1.000

Yves Lamoureux, president van Lamoureux & Company die analyses maken op basis van economisch gedrag, is enthousiast voor vaste activa, maar niet direct voor goud.

De Amerikaanse dollar zal de komende maanden verder verzwakken, dit is positief voor grondstoffen - behalve voor goud. Lamoureux verwacht dat de GOUDPRIJS nog kan dalen tot $ 1.000.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$