Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 146 tot 150
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 15 november 2016

De GOUDPRIJS daalt. Wat nu?

Afgelopen vrijdag vertelde ik u in dit artikel dat we als gevolg van Trump’s verkiezingsoverwinning woelige tijden tegemoet gaan.

Dat gold afgelopen week zeker voor de GOUDPRIJS!

Die knalde donderdag en vrijdag omlaag. Terwijl iedereen met verstand van zaken er voor de verkiezingen van overtuigd was dat goud juist omhoog zou schieten bij een Trump-overwinning.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 14 november 2016

GOUDPRIJS in India schiet naar $2.200 per ounce

De GOUDPRIJS in India is de afgelopen dagen gestegen naar meer dan $2.200 per troy ounce. Door het ongeldig verklaren van alle 500 en 1.000 roepie biljetten is een grote hoeveelheid contant geld niet meer te gebruiken, waardoor men alle mogelijkheden aangrijpt om van de biljetten af te komen. Een deel van dat geld vlucht in goud, met als gevolg dat het edelmetaal amper te verkrijgen is.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 11 november 2016

GOUDPRIJS daalt 2,4%, zilver 4% onderuit

De GOUDPRIJS is zojuist met 2,39% gedaald naar €36.505 per kilogram, terwijl de zilverprijs zelfs met bijna 4% onderuit ging tot €531,33 per kilogram. Niet alleen de prijs van edelmetalen maakt een duikeling, ook grondstoffen als olie en koper gingen hard onderuit gaan. Volg de ontwikkeling van de GOUDPRIJS realtime op Goudstandaard.com.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 10 november 2016

Hoe $3 biljoen acuut toegang krijgt tot de goudmarkt

We staan op de startstreep van zeer krachtige stierenmarkt, wellicht zelfs de grootste stierenmarkt in de geschiedenis voor goud. We hebben het hier niet over een goudmarkt zoals in 1970 toen de GOUDPRIJS steeg van $35 naar $800 dollar, of van het afgelopen decennium toen goud een langdurige stijging doormaakte van $250 naar $1.900 dollar. Deze keer zal het compleet anders zijn – groter.

Inderdaad, centrale banken over de hele wereld doen hun best om aan de vraag van hun politieke vrienden tegemoet te komen door het blijven drukken van geld, maar deze factor valt eigenlijk in het niet bij enkele katalysatoren die de GOUDPRIJS werkelijk als een raket de lucht in zullen stuwen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

Goud verspeelt winst na overwinning Trump

De GOUDPRIJS steeg vanoachtend $67 per troy ounce nadat Doland Trump de verkiezingen leek te gaan winnen. Vervolgens draaide de.......Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$