Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 1456 tot 1460
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

Von Greyerz: Fed zal niet gaan ‘taperen’

economische lot ligt in de handen van Bernanke. Egon von Greyerz, de stichter van de prestigieuze Zwitserse beleggingsvennootschap Matterhorn Asset Management, zegt dat de Amerikaanse centrale bank níet zal gaan “taperen”. De FED kan zich dit volgens von Greyerz gewoonweg niet permitteren. Hierdoor zou de GOUDPRIJS flink kunnen gaan stijgen. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Volgens deze grafieken kan de GOUDPRIJS nog veel lager

Volgens Gold Scents is het belangrijk om te kijken naar de weekgrafieken om te zien welke richting een activa uit gaat. Voor goud (en zilver) ziet het er momenteel alles behalve rooskleurig uit. Alles wijst erop dat de GOUDPRIJS een tussentijdse top heeft gemaakt in een dalende trend. Op onderstaande grafiek is te zien hoe de zware daling van afgelopen donderdag zware schade heeft toegebracht aan de GOUDPRIJS.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Eric Sprott: Goud naar $ 2.400 tegen volgende zomer

Eric Sprott is te gast bij de Vanessa Collet van Goldseek.com. De eerste vraag gaat er direct over waarom Sprott denkt dat de GOUDPRIJS tegen volgende zomer op $ 2.400 zal staan, ruim $ 1.000 hoger dan vandaag. Dit zou een stijging inhouden van 85 procent.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

Fysieke vraag zal GOUDPRIJS vanaf nu bepalen

Voor bezitters van goud en/of goudmijnaandelen was de daling van de GOUDPRIJS waarschijnlijk een pijnlijke zaak. De verwachtingen waren hooggespannen en die werden dus niet ingelost. Maar hierbij moeten we toch een relativerende opmerking maken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 september 2013

10 redenen waarom de GOUDPRIJS fors zal stijgen de komende weken

De laatste dagen is er groot optimisme dat het conflict rond Syrië werd bedwongen. Dit heeft onder andere de GOUDPRIJS fors parten gespeeld. Je kunt de gevolgen al raden als er nu toch een oorlog zou uitbreken. Volgens SilverDoctors zijn er 10 reden waarom we alsnog een oorlog gaan krijgen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$