Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2594 artikelen gevonden. Artikel 1456 tot 1460
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Zo speel je in op de volgende grote beweging van goud

Goud is iets speciaal. Ofwel ben je voor, ofwel ben je tegen. Maar een ding is zeker, goud heeft de tand des tijds overleefd en zal dit naar alle waarschijnlijkheid blijven doen. We gebruiken geen tetradrachmen (oude Griekse munt - valt het ook op dat de munten in de loop van de geschiedenis een steeds kortere naam krijgen - wat geeft dit als Griekenland uit de Eurozone stapt?) meer, maar goud is nog steeds volop aanwezig in de financiële wereld.

Het Britse pond verloor 70 procent van zijn waarde tegenover de Amerikaanse dollar na de val van het Britse Rijk. De Amerikaanse dollar op zich heeft al 90 procent van zijn waarde verloren sinds de creatie van de Federal Reserve. Desondanks heeft goud dit alles overleefd. En toch gaat de GOUDPRIJS in grote cyclussen. De vraag is dan ook, gaat de recentste cyclus van goud verder,... of gaan we terug naar af?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Binnen enkele weken kan het lot van goud beslist worden

De laatste 7 sessie daalde de GOUDPRIJS 5 keer. Vandaag viel de GOUDPRIJS nog terug tot $ 1.360. Maar een zwak banenrapport uit de Verenigde Staten deed de GOUDPRIJS terug omhoog schieten tot ongeveer $ 1.390. Dat goud een hobbelig parcours aflegt, is het minste dat je kunt zeggen. Onderstaande twee grafieken zullen mee aantonen welk het lot van de GOUDPRIJS zal zijn volgens The Daily Reckoning.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

GOUDPRIJS kan nu met honderden dollars stijgen”

In het kamp van de goudoptimisten heeft zich een nieuwe naam op de voorgrond gewrongen. Het is niemand minder dan Dennis Gartman, de bekende commodities trader en uitgever van The Gartman Letter. Gartman heeft zich nog niet zo lang tot het goud bekeert.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

7 redenen dat de GOUDPRIJS niet meer over de $ 1.400 gaat

Vorige week woensdag doorbrak de GOUDPRIJS met gemak de barrière van $ 1.400. Sinds begin deze week noteert de GOUDPRIJS daar weer onder en heeft het moeite om de dalende trend van de laatste dagen om te buigen. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 september 2013

Goud: Tijd voor een (korte) pauze?

Goud is begonnen aan een cyclus van dagelijkse dalingen na een versterkte stijging van dagelijkse stijgingen. Vermoedelijk zal de GOUDPRIJS deze week in de aanloop naar het Amerikaanse banenrapport corrigeren naar $ 1.340 - $ 1.350, aldus Gold Scent.

Dergelijke dalingen zijn nodig om traders even de stuipen op het lijf te jagen en het sentiment naar een normaal, gezond niveau te herstellen in voorbereiding tot de volgende opwaartse beweging.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$