Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2618 artikelen gevonden. Artikel 1466 tot 1470
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 september 2013

Koop goudmijnaandelen nu de kanonnen bulderen

Vorige week donderdag deed zich een vreemde gebeurtenis voor op de goudmarkt. Een koper dumpte 2,000 futurescontracten op een moment dat het bijzonder kalm was op de markt. Veel aanbod in een dunne markt, de gevolgen laten zich raden. De GOUDPRIJS zakte in 1 klap helemaal door.

Bron: cfd-handel.nl
Geplaatst: maandag 16 september 2013

Goud: Bull of Bear?

De gemoederen rond de GOUDPRIJS lopen hoog op de laatste dagen. Niet verwonderlijk, want na een 2 jaar durende correctie leken de bulls de touwtjes eindelijk weer in handen te nemen. De bodem was in juni gezet en we konden ons opmaken voor een ongekende stijging aldus de vele goud goeroes, die over elkaar heen vielen om de prachtigste koersdoelen voor te spiegelen. Maar met het breken van de steunzone op 1350 dollar afgelopen week lijkt er een flinke kink in de kabel te zijn gekomen. Of toch niet?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Er is meer dan goud (Kijk op de week)

Het lijkt wel goud tegen de rest op de beurzen. Ofwel zit je in het goudkamp ofwel ben je tegen goud. Maar waarom zou de GOUDPRIJS het niet goed kunnen doen terwijl de rest het ook goed doet? Er zijn tientallen argumenten te vinden waarom goud het goed zal doen in de toekomst en er zijn tiental argumenten te vinden dat goud het slecht gaat doen in de toekomst. Op korte termijn zal alvast veel afhangen van wat Ben Bernanke gaat beslissen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Flashcrash goud ruikt naar manipulatie

De GOUDPRIJS maakte gisteren een forse duikeling. Nu is het niet meer dan normaal dat de prijs van goud, net als alle andere activa, omhoog en omlaag kan gaan. Ik wil niet tot de groep behoren dat als de GOUDPRIJS omlaag gaat, dat er een complot is en dat als de GOUDPRIJS omhoog gaat, het de normaalste zaak van de wereld is. Maar gisteren was er toch iets speciaals aan de hand, MarketUpdate weet wat...

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 september 2013

Beer wordt stier en ziet GOUDPRIJS fors oplopen

Iedereen heeft uiteraard het recht om van mening te veranderen, zeker wanneer zich daar grondige redenen voor aandienen. Zeker op de goudmarkt is het wijzigen van opinies geen ongewoon gegeven. De GOUDPRIJS heeft zich in de afgelopen maanden namelijk volatiel gedragen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$