Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1471 tot 1475
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 10 september 2013

Rentepolitiek Federal Reserve zal GOUDPRIJS blijven opjagen

Professionele handelaar Rich Ilczyszyn gelooft dat de evolutie van de GOUDPRIJS in de komende maanden door de Amerikaanse centrale bank zal worden bepaald. De rentepolitiek van de Federal Reserve zal namelijk de GOUDPRIJS blijven opjagen. Eigenlijk zit die Fed volledig klem.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 9 september 2013

4 mythes over een dalende GOUDPRIJS ontkracht

De goudmarkt kan soms vreemde bewegingen maken. Een paar jaar geleden voorspelde men het einde van de dollar, hyperinflatie, de val van de Comex, een crash van de aandelenmarkt,... en dit zou allemaal positief moeten zijn voor de GOUDPRIJS. De realiteit draaide anders uit. Nu zijn het vooral de mythes waarom goud verder zal dalen die ontkracht moeten worden volgens Financial Sense.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 9 september 2013

Optiemarkten vertellen ons dat we goud moeten kopen

De recente nerveuze bewegingen in het goud vertellen ons dat we het plaatje op lange termijn niet uit het oog mogen verliezen. Er zijn 2 katalysatoren die momenteel op de GOUDPRIJS inspelen. Meest voor de hand liggend is uiteraard de situatie in Syrië die nog altijd uit de hand kan lopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 9 september 2013

GOUDPRIJS zal ontploffen de dag dat investeerders brutaal in andere wereld wakker worden”

Iemand die nooit voor een ophefmakende uitspraken verlegen is geweest: Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital. Van Schiff is geweten dat hij een gold bug pur sang is. Hij heeft het goud door dik en dun verdedigd. Ook op moeilijke momenten bleef hij het goud trouw.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 september 2013

Zo speel je in op de volgende grote beweging van goud

Goud is iets speciaal. Ofwel ben je voor, ofwel ben je tegen. Maar een ding is zeker, goud heeft de tand des tijds overleefd en zal dit naar alle waarschijnlijkheid blijven doen. We gebruiken geen tetradrachmen (oude Griekse munt - valt het ook op dat de munten in de loop van de geschiedenis een steeds kortere naam krijgen - wat geeft dit als Griekenland uit de Eurozone stapt?) meer, maar goud is nog steeds volop aanwezig in de financiële wereld.

Het Britse pond verloor 70 procent van zijn waarde tegenover de Amerikaanse dollar na de val van het Britse Rijk. De Amerikaanse dollar op zich heeft al 90 procent van zijn waarde verloren sinds de creatie van de Federal Reserve. Desondanks heeft goud dit alles overleefd. En toch gaat de GOUDPRIJS in grote cyclussen. De vraag is dan ook, gaat de recentste cyclus van goud verder,... of gaan we terug naar af?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$